Bug in Google Pixel 6 hangt zonder dat je het weet telefoontjes op

Bug in Google Pixel 6 hangt zonder dat je het weet telefoontjes op

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Pixel 6 en Pixel 6 Pro hebben last van een vervelende bug waardoor oproepen niet doorkomen en worden afgewezen. Je ziet dus zelf niet dat iemand je belt, maar diegene denkt wel te worden weggedrukt, omdat de telefoon de telefoontjes ophangt. Op Reddit wordt door meerdere mensen melding gedaan van het probleem.

Oproep niet gemist

Dat is al een heel vervelend probleem, maar het wordt erger: je krijgt ook niet te zien dat er een oproep is geweest. Er verschijnt geen notificatie in het scherm dat je bent gebeld, laat staan door wie. Sterker nog, het staat ook niet in je telefoon als je bij de oproepenlijst gaat kijken, waardoor er geen enkele mogelijkheid is om zelf te ontdekken wat je telefoon heeft uitgespookt en wie je probeerde te bellen.

Alleen als iemand zelf aangeeft dat hij of zij je probeerde te bellen en nul op het rekest kreeg, dan weet je dat je telefoon dit probleem ook heeft. Immers, al zou je zelf per ongeluk een oproep hebben weggedrukt, bijvoorbeeld in je slaap, dan zou je die altijd nog bij oproepen terugvinden.

Google Pixel 6

In eerste instantie dacht men dat het te maken had met de niet-storen-functie van het toestel, maar bij sommige mensen stond die optie uit toen het gebeurde. Dat is vervelend, wat dat betekent dat er vooralsnog geen oplossing is om dit probleem te verhelpen. Google heeft ook nog niet van zich laten horen, dus het is te hopen dat het dit snel doet. Wie weet welke belangrijke telefoongesprekken je mist of hebt gemist.

Sowieso heeft Google Pixel vrij veel bugs: iets wat bij alle telefoons wel voorkomt, maar in dit geval zijn het vaak vreemde zaken die echt heel verstorend zijn. Denk aan de problemen met het trillen, het volledig verliezen van het signaal en het veranderen van beltonen en alarmen. Hopelijk kan Android 13 het verschil maken voor Google's toestel.

Heb jij dit probleem al gespot op je Google Pixel 6? Laat je reactie achter onder dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk