Deze Coca Cola-telefoon is minder verfrissend dan je zou denken

Deze Coca Cola-telefoon is minder verfrissend dan je zou denken

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Er komt een telefoon uit onder de Coca Cola-merknaam. De smartphone lijkt gebaseerd op een toestel uit de Realme 10-serie. Het is niet zeker of we de telefoon ooit in Nederland en België zullen mogen verwelkomen.

Coca Cola-telefoon

Coca Cola brengt in het eerste kwartaal van 2023 een telefoon uit onder zijn merknaam, dat meldt de geruchtenverspreider Mukul Sharma (via Twitter). De zogenaamde 'Cola Phone' zal in de eerste plaats bedoeld zijn voor de Indiase markt, waar hij in de loop van de komende maanden verschijnt.

Op de achterzijde is het Coca Cola-logo in grote en kleine tekst zichtbaar. Maar wat vooral opvalt, is dat de 'Cola Phone' hoogstwaarschijnlijk gebaseerd is op een telefoon uit de Realme 10-serie. Deze smartphones zijn de in maand november van 2022 in India op de markt gekomen, maar het blijft voorlopig wachten op een introductie in Nederland en België.

Realme 10 Pro

De Realme 10 Pro heeft een groot 6,7 inch Full HD LCD-scherm met een verversingssnelheid van 120Hz. De chipset die de telefoon gebruikt is er eentje van het lage middensegment: de Qualcomm Snapdragon 695 5G. Er zijn verschillende varianten van deze telefoon beschikbaar en dat tot 12 / 256 GB aan RAM en opslag. De hoofdcamera heeft 108 MP en de 5.000 mAh accu van de Realme 10 Pro wordt opgeladen met een 33W snellader.

De Cola Phone zou dus een stuk minder verfrissend zijn als het drankje, omdat het in feite om een rebranding gaat. Of de telefoon even zoet gaat smaken als een cola, dat is nog de vraag. Daarvoor blijft het wachten tot de Realme 10-serie in Nederland en België op de markt komt en wij de telefoons kunnen testen op de redactie. Hopelijk behaalt de telefoon daarna geen 'Zero' in de review.

De Realme 8 Pro kwam in maart 2021 bij ons op de markt kwam. Sindsdien heeft Realme zich hier vooral gericht op flagships en telefoons uit het (hogere) middensegment. Ben jij wel een Fan(ta) van de Cola Phone? Laat het ons weten in de reacties.

De populairste artikelen over Realme

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk