'Dit is de OPPO Find X6 Pro met supergroot camera-eiland'

'Dit is de OPPO Find X6 Pro met supergroot camera-eiland'

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De OPPO Find X6-serie wordt op 21 maart aangekondigd. De techlekker Evan Blass deelt op Twitter een foto van de Find X5 Pro met een supergroot camera-eiland. Daarnaast is er mogelijk slecht nieuws voor de fans van deze telefoon.

OPPO Find X6 lancering

OPPO introduceert zijn Find X6-serie en de Pad 2-tablet op 21 maart om 14.00 uur Chinese tijd. Dat is te zien op de OPPOShop-website in China. We zien daar ook een deel van het camera-eiland van de OPPO Find X6 met daarin een periscooplens. We zien ook een stukje van het Hasselblad-logo, evenals een kleine oranje stip, het handelsmerk van het Zweedse fotografiebedrijf.

Deel van het camera-eiland van de OPPO Find X6

Deel van het camera-eiland van de OPPO Find X6

OPPO Find X6 Pro foto

De welbekende techlekker Evan Blass deelt op Twitter een foto van de vermoedelijke OPPO Find X6 Pro. Deze telefoon zou maar liefst drie 50 MP camera's krijgen. De primaire camera heeft een 1 inch-camerasensor heeft. Deze foto komt overeen met de afbeelding van OPPO zelf die hierboven is te zien. We kunnen er dus vanuit gaan dat de Find X6 er zo uit zal gaan zien.

Kijk jij uit naar de OPPO Find X6-serie en hoop je dat ze naar Nederland en België komen? Laat het ons weten in de reacties.

Een camera-eiland zo groot als een onderzetter

Een camera-eiland zo groot als een onderzetter

Slecht nieuws

De OPPO Find X6-serie zal naar verwachting twee telefoons bevatten: de OPPO Find X6 met een MediaTek Dimensity 9200-chipset en de OPPO Find X6 Pro met Snapdragon 8 Gen 2-cipset. De Pro-versie wordt volgens geruchten niet buiten China gelanceerd. Verrassend, aangezien OPPO vorig jaar de Find X5 Pro wereldwijd lanceerde en in februari zijn vouwbare Find N2 Flip in Europa uitbracht.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk