Download: Samsung Galaxy S21-wallpapers vroegtijdig gelekt

Download: Samsung Galaxy S21-wallpapers vroegtijdig gelekt

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De achtergronden van de Samsung Galaxy S21-reeks liggen alvast op straat. Het design is herkenbaar ten opzichte van vorig jaar. Je kan de achtergronden nu downloaden vanuit een Google Drive-mapje.

Samsung Galaxy S21-achtergronden

De Samsung Galaxy S21 wordt volgens geruchten op 14 januari 2021 voorgesteld, en dat is een maand vroeger dan we gewend zijn van Samsung. nu de lancering een maand is opgeschoven, merken we ook dat de geruchtenmolen ook al vroeger op volle toeren draait. Dit keer zijn alvast de officiële achtergronden van de S21-reeks gelekt.

Wie zich de officiële achtergronden van de S20 nog herinnerd, zal meteen de gelijkenissen zien. We zien zowel lichte als donkere achtergronden met telkens een design met een abstracte vorm in pastelkleuren. In een Google Drive-mapje zijn 12 achtergronden te vinden en zes geanimeerde achtergronden voor het vergrendelscherm. Vier van de achtergronden zijn ook speciaal geoptimaliseerd voor Samsung DeX, dat is de desktopomgeving van Samsung.

De achtergronden zijn gelekt door een grote Samsung-fan en muzikant met de naam Rydah. je kan via deze link toegang krijgen tot zijn Google Drive-map waar je onder meer een zip-bestand vindt waarmee je alle achtergronden in één keer kan downloaden.

Download de achtergronden uit het Google Drive-mapje voor de hoogste kwaliteit

Dit weten we over de S21-reeks

Ondertussen is er al nagenoeg alles gelekt over de S21-reeks van Samsung. Vorige week kregen we voor de eerste keer prijzen te zien en ook de specificaties zijn bekend. Recent raakte ook bekend dat mogelijk de digitale assistent Bixby van het startscherm verdwijnt op de S21-reeks en er is ook een hands-on-video gelekt van de toestellen. Hier op Androidworld raakte onlangs bekend dat de Samsung Galaxy S21 Ultra de telefoon is waar jullie in 2021 het meeste naar uitkijken.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk