Een grote ronde cameramodule met glitters, wat vind jij van de OnePlus 11?

Een grote ronde cameramodule met glitters, wat vind jij van de OnePlus 11?

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

De eerste echte foto's van de OnePlus 11 zijn verschenen. Hierop zien we de bijzondere zwarte cameramodule van de telefoon inclusief glimmende glitters.

Zwarte gat met sprankelingen

Android Central heeft beelden van de OnePlus 11 gepubliceerd. De website laat enkele foto's zien waarop we voornamelijk het opvallende camera-eiland zien shinen. Dit eiland huisvest drie camera's en is vormgeven in een bijzondere ronde vorm. We zien zelfs dat er een sprankeling is toegevoegd.

Alert slider is terug

Nu is niet iedereen op de redactie even enthousiast over het camera-eiland, maar we zijn wel blij met de terugkeer van de alert slider. Met deze schuifregelaar kun je eenvoudig je telefoon op stil of trillen zetten. Bij de OnePlus 10T besloot OnePlus om de een of andere reden om deze weg te laten, nu keert hij gelukkig weer terug.

Gerelateerde artikelen

Ook zien we dat de OnePlus 11 gebogen schermranden heeft. Hierdoor oogt de telefoon dunner en slanker. Het werkt in de praktijk vaak wel minder prettig dan een vlak scherm.

OnePlus 11: de specificaties

De OnePlus 11 werd afgelopen januari officieel gelanceerd in China. De smartphone wordt naar alle waarschijnlijkheid het vlaggenschip van OnePlus van dit jaar aangezien er geen OnePlus 11 Pro op de markt komt.

De OnePlus 11 beschikt onder andere over drie camera's: een 50 MP hoofdcamera, een 48 MP groothoeklens en een 32 MP telelens met 2x optische zoom. Het toestel draait op de Snapdragon 8 Gen 2-chipset, de snelste processor van Qualcomm op dit moment. Verder beschikt de telefoon over een 5000 mAh accu die je kunt opladen met een vermogen van 80W. De OnePlus 11 draait op Android 13 met daaroverheen OxygenOS. De smartphone moet op 7 februari in de Nederlandse winkels komen te liggen. In China kost het toestel 3999 yuan, omgerekend naar euro's en met de toevoeging van btw kom je bij ons dan op 671 euro uit.

Wat vind jij van het design?

We zijn erg benieuwd wat jij van het design van de OnePlus 11 vindt. Laat het weten in onderstaande poll in de comments onder dit artikel. We verwachten de telefoon ook op onze redactie binnen te krijgen, zodra die binnen is kun je de review van het toestel snel op onze website en in de AW Reader verwachten.

Wat vind jij van het design van de OnePlus 11?

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk