Lange rij bij Proximus voor eerste OnePlus pop-up store België

Lange rij bij Proximus voor eerste OnePlus pop-up store België

Jiri Truijen

door Jiri Truijen

Laatst geüpdatet

OnePlus pop-up store België

Zaterdagochtend konden Belgische OnePlus-fans terecht in Brussel, waar OnePlus in samenwerking met Proximus een pop-up store organiseerde. OnePlus doet dat al sinds de lancering van de OnePlus 2, maar het was de allereerste keer dat het zo’n pop-up store opende in België.

Deze pop-up stores worden voor één dag geopend, een week voor de nieuwe toestellen van OnePlus in de winkel beschikbaar zijn. Het is dus voor de echte fans, die als allereerste de nieuwe OnePlus 7T of OnePlus 7T Pro willen aanschaffen. Je moet er dan ook heel wat voor over hebben, want hoewel de pop-up store pas om 10.00 uur open ging, stonden de eerste fans al om 7.00 uur in de rij aan te schuiven. Gelukkig had OnePlus drinken en koffiekoeken voorzien voor wachtende menigte.

Uiteraard waren wij ook van de partij en hadden we een gesprek met het nieuwe hoofd van de Belgische afdeling: David Sanmartin. David is de Business Development Director van OnePlus Europe en leidt sinds eind september het lokale Belgische team, dat gevestigd is in Brussel.

We hadden een exclusief gesprek met David en vroegen onder andere wat de Belgische consument nog mag verwachten van OnePlus, of we nog meer pop-up stores mogen verwachten, waarom OnePlus gekozen heeft voor Proximus als telecom-partner, en waarom het zo lang geduurd heeft om voet aan de grond te zetten in België.

Bekijk de sfeerbeelden en het interview in onderstaande video!

[readmore articles="202419,199553"]

Volg Androidworld

Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor een zorgvuldig afgewogen portie aan video's met Android-nieuws, interviews, hands-on-video's en nog veel meer. Volg ons zeker ook op Twitter en Facebook voor de laatste nieuwsupdates en de beste artikelen van Androidworld.be.

> YouTube: Androidworld

> Facebook: AndroidworldBE

> Twitter: AndroidworldBE

> Instagram: AndroidworldBE

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk