Eerste unboxing-video van Google Pixel 6a is een feit

Eerste unboxing-video van Google Pixel 6a is een feit

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Hij komt pas over twee maanden uit, maar er is nu al een unboxing-video verschenen van Google Pixel 6a. Hierin zien we onder andere de vingerafdruk-ontgrendeling onder het scherm en hoe Google Tensor nu officieel een merkje is dat op de doos staat.

Unboxing Google Pixel 6a

In een video van Google Retail Training France (dank Reddit) is te zien hoe het doosje van Pixel 6a eruitziet, naast dat we meer te zien krijgen van hoe het toestel toont en in de hand ligt. Er zit geen oplaadblokje bij deze smartphone, waardoor de verpakking waarin het toestel wordt geleverd vrij klein is. Wel wordt er een USB-C-kabel geleverd en een Quick Switch Adapter die van USB-A naar USB-C gaat. In een apart doosje volgen de garantie en de snelle handleiding, plus de het simpinnetje.

Eerste unboxing-video van Google Pixel 6a is een feit

Wat ook opvalt is hoe Tensor als merk wordt weergegeven. Er staat op de verpakking zelfs een grafische representatie van de chip. Check ook minuut 1:56 van de video, want hier zie je de vingerafdrukscanner. Hiervoor zou Google hebben gekozen voor een ander onderdeel dan in Pixel 6 en 6 Pro. Hij lijkt snel te werken, wat erg belangrijk is in een vingerafdrukscanner.

Gevoelig voor vlekken

Eenmaal binnen in de telefoon zie je de Pixel Launcher en in de video toont de At a Glance-widget. Ook wordt er aandacht besteed aan de 12,2 MP dual pixel-lens en de 12 MP ultrawide-camera’s. Helaas zien we ook een ander aspect aan het toestel, namelijk dat dit achterkant van de telefoon erg gevoelig is voor vlekjes. Geen chips eten of crème smeren en je telefoon beroeren dus.

Google Pixel 6a kost 459 euro en is verkrijgbaar in de kleuren groen, wit en zwart (Sage, Chalk en Charcoal). Je kunt hem online kopen vanaf 21 juli en in de winkel vanaf 28 juli. Dat geldt helaas niet voor Nederland, waardoor je het toestel alleen kunt bestellen via de Duitse of de Franse Google Store of via een Nederlandse webwinkel (waar je wel vaak meer geld kwijt bent).

Wat vind jij van de unboxing video? Maakt hij je nog enthousiaster over Pixel 6a of juist totaal niet? Laat je mening achter in de reacties.

Nieuws

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk