Deze Fitbit-smartwatches en fitnesstrackers krijgen een update

Deze Fitbit-smartwatches en fitnesstrackers krijgen een update

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Verschillende smartwatches van Fitbit krijgen op dit moment een update. Het gaat onder andere over de Fitbit Versa 4, de Sense 2, de Inspire 3 en de Charge 5. Met de update krijgen de slimme horloges nieuwe watchfaces, enkele krijgen ook nieuwe sport- en monitorfuncties.

Fitbit-update met nieuwe functies

Fitbit komt met een update voor onder andere de Fitbit Versa 4, de Sense 2, de Inspire 3 en de Charge 5. De twee fitnesstrackers krijgen onder andere nieuwe watchfaces en direct toegang tot de lijst met alle trainingsmodi.

De Versa 2 en de Sense 2 krijgen daarnaast nu een zogenoemde 'Daily Readiness Score'. Deze score - die onder andere bestaat uit hartslag- en slaapmetingen én hartslagvariabiliteit - vertelt je hoe hard je moet trainen. Deze tips zijn persoonlijk want ze zijn gebaseerd op jouw eigen scores. De functie bestond al eerder, maar was eerst alleen beschikbaar als speciale tegel of widget.

Op de Versa 2 en de Sense 2 kun je nu ook verschillende wijzerplaten bewerken en aanpassen. Bovendien krijgen de horloges de mogelijkheid om de menstruatiecyclus goed te bekijken met een nieuwe tegel op beide apparaten. De Samsung Galaxy Watch 5 kreeg al eerder deze functie.

Pixel Watch krijgt ook een update

Pixel Watch krijgt ook een update binnen. De smartwatch van Google kan vanaf nu namelijk het zuurstofgehalte in je bloed meten. Het horloge meet hiervoor de zuurstofsaturatie in je bloed, deze saturatie wordt vervolgens weergegeven in een SpO2-percentage. Het horloge krijgt tevens betere integratie met Spotify en enkele andere wellness- en gezondheidsfuncties.

Gebruik jij een smartwatch of fitnesstracker van Fitbit? Wat vind jij van de nieuwe functies en watchfaces? Laat het weten in de comments onder dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk