Fitbit Versa 4, Sense 2 en Inspire 3 te zien in gelekte persrenders

Fitbit Versa 4, Sense 2 en Inspire 3 te zien in gelekte persrenders

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Er zijn beelden opgedoken van de Fitbit Versa 4, Sense 2 en de Inspire 3. De beelden laten het gehele design van de aankomende smartwatches en smartbands zien. Wat zien we allemaal?

Fitbit

Fitbit is een Amerikaans bedrijf dat smartwatches en fitness- of activiteitstrackers produceert. Het doel van Fitbit is om onder andere producten te produceren waarmee mensen actiever kunnen worden én gezonder kunnen leven. Naast het maken van slimme horloges, heeft het bedrijf ook een eigen app. Hierin kun je alle gegevens die je Fitibit-smartwatch registreert terugvinden. Denk hierbij aan extra informatie over je aantal gezette stappen, je verbrande calorieën, je hartslag en andere gezondheidsinformatie. Het bedrijf komt regelmatig met nieuwe producten, en als we de geruchten mogen geloven komen hier nu drie nieuwe smartwatches en activiteitstrackers bij. De beelden zijn afkomstig van de bekende 'leaker' OnLeaks in samenwerking met 9to5Google. We sommen de nieuwe horloges hieronder even voor je op.

Fitbit Inspire 3

We beginnen met de Fitbit Inspire 3. Deze fitnesstracker krijgt een grote update ten opzichte van zijn voorganger(s), de Fitbit Inspire 3 moet namelijk de beschikking krijgen over een kleurendisplay. De voorgangers hadden nog een zwart-wit scherm. Als voordeel heeft dit dat het er mooier uitziet en de algehele gebruikerservaring beter zal maken. Het zal er echter waarschijnlijk ook voor zorgen dat de accuduur minder lang zal zijn dan bij zijn voorganger(s). De Fitbit Inspire 3 zal naar alle waarschijnlijkheid in de kleuren oranje, roze en zwart verschijnen.

Fitbit Versa 4, Sense 2 en Inspire 3 te zien in gelekte persrenders

Fitbit Sense 2

De Fitbit Sense 2 is een kleine update ten opzichte van de oorspronkelijke Sense. De Sense 2 krijgt wel een nieuwe fysieke knop en de microfoons worden op een andere plek geplaatst, voor de rest lijkt de smartwatch echter veel op zijn voorganger. De Fitbit Sense 2 zal moeten verschijnen in de kleuren 'Graphite', 'Platinum' en 'Gold'. Het horloge krijgt overigens een ECG-sensor. Dit is een elektrische hartslagsensor die je hartslag door middel van elektrische golven weet te meten.

Fitbit Versa 4, Sense 2 en Inspire 3 te zien in gelekte persrenders

Fitbit Versa 4

Ook de Fitbit Versa 4 heeft qua uiterlijk veel gemeen met zijn voorganger, de Fitbit Versa 3. Dit horloge komt al uit 2019, onze review over dit horloge kun je hier vinden. De Versa 4 zal echter geen ECG-sensor krijgen, de smartwatch krijgt waarschijnlijk wel de beschikking over een GPS-sensor. Het horloge komt volgens de renders in twee kleuren op de markt, dit worden 'Rose' en 'Graphite'.

Beschikbaarheid

De voorgangers van de hierboven genoemde smartwatches werden in augustus gepresenteerd. De kans is dan ook groot dat we de nieuwe horloges van Fitbit deze maand nog officieel kunnen verwachten. De prijzen van de horloges is nog niet bekend.

Hoe vind jij de nieuwe horloges van Fitbit eruit zien? Laat het weten in de comments onder dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk