Galaxy Tab S8 is enorm populair: Samsung pauzeert pre-orders in VS

Galaxy Tab S8 is enorm populair: Samsung pauzeert pre-orders in VS

Stella Meulemans

door Stella Meulemans

Laatst geüpdatet

Vorige week trapte Samsung hun 2022-line-up af met de lancering van de Galaxy S22, S22 Plus, S22 Ultra en de nieuwe Galaxy Tab S8-serie. Die laatste heeft voor het eerst een Ultra-tablet. Iedereen verwachtte dat de telefoons de meeste aandacht zouden trekken, maar ze waren goed mis.

Pre-orders gepauzeerd

De Galaxy Tab S8 en Tab S8 Ultra zijn zo populair dat Samsung de pr-orders in de Verenigde Staten heeft moeten pauzeren. Ze hebben hiervoor gekozen in plaats van het geld van klanten te blijven aannemen zonder volledig te weten wanneer het bedrijf hun aankoop zou kunnen vervullen. Als je naar de website van Samsung gaat, zul je merken dat je de Galaxy Tab S8 Plus nog steeds kunt bestellen, maar het is bijna onvermijdelijk dat deze ook niet op voorraad zal zijn.

XDA Developers heeft contact opgenomen met Samsung over dit voorval en kregen de volgende reactie:

We zijn enthousiast over de reactie van de consument op onze nieuwe Galaxy Tab S8-reeks. Vanwege de overweldigende vraag in de afgelopen 48 uur, pauzeren we pre-orders op Samsung.com voor de Galaxy Tab S8 Ultra en Galaxy Tab S8. We werken snel om tegemoet te komen aan de opwinding en vraag van de consument. Blijf ons volgen voor meer updates.

Geen verrassing

Vergeleken met de Tab S7 Plus brengen de tablets van dit jaar een reeks innovaties met zich mee. Deze innovaties maken de Tab S8-serie een zekere upgrade ten opzichte van eerdere modellen. Een van die innovaties is de S Pen. Die heeft een enorm verminderde latentie, waardoor het schrijven met deze stylus aanvoelt als pen op papier. Ook de Snapdragon 8 Gen 1-processor en de schermen zijn aanzienlijke verbeteringen. Vooral de Tab S8 Ultra met het eerste 14-inch Dynamic AMOLED 2x-scherm springt eruit.

Tijdens de lancering werd de Tab S8 ook gepromoot vanwege zijn autofocus. Die zorgt ervoor dat tijdens het videobellen de persoon/personen in focus blijven zonder dat je zelf iets moet doen. In tijden zoals nu is videobellen bijna de nieuwe norm, dus hiermee zullen ze ook goed gescoord hebben. Als je nog steeds een Tab S8 wilt kopen, kun je dat (voorlopig) nog steeds doen bij de winkels in dit artikel.

Heb jij een van de nieuwe tablets van Samsung besteld? Laat ons weten welke en waarom in de reacties onderaan het artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de Galaxy Tab S8-serie? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk