Google deelt video's met voordelen Pixel ten opzichte van iPhone

Google deelt video's met voordelen Pixel ten opzichte van iPhone

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

In een videoserie genaamd 'Best Phones Forever' demonstreert Google de voordelen van de Google Pixel 7 ten opzichte van de iPhone. Google laat ook zien wat er gebeurt wanneer de twee telefoons geen rivalen meer zijn, maar vrienden worden. Bekijk hier alle video's van Made by Google.

Best Phones Forever: Pixel versus iPhone

Een van de meest opvallende aspecten die in de video's naar voren komen, is de camera van de Google Pixel. De video's laten de mogelijkheden van de Pixel-camera zien, waaronder functies zoals 'Unblur' en 'Magic Eraser' in Google Foto's. Met deze functies kun je onscherpe foto's verbeteren en ongewenste elementen uit afbeeldingen verwijderen, zonder extra bewerkingssoftware te gebruiken.

Een andere opvallende functie die wordt benadrukt, is de ingebouwde VPN van Google One. Vanwege de toenemende bezorgdheid over online privacy en beveiliging, stelt Google een extra beschermingslaag in de vorm van een VPN-dienst aan. Met Google One VPN kun je veilig en anoniem surfen op het internet, ook op openbare wifi-netwerken.

Gerelateerde artikelen

Daarnaast wordt ook de functie van Reverse Wireless Charging aangehaald, wat betekent dat de Google Pixel 7 andere apparaten draadloos kan opladen. Dit is bijvoorbeeld handig als onderweg je draadloze koptelefoon of smartwatch van stroom moet voorzien.

Tot slot wordt in de video's ook de opkomst van de Pixel Fold genoemd, Googles eerste vouwbare telefoon. Een vormfactor die Apple nog niet heeft gebruikt.

Al met al biedt de videoserie van Made by Google een interessante kijk op de voordelen van de Pixel-telefoons ten opzichte van de iPhone. Of je het een geslaagde videoserie vindt, dat is aan jou. Bekijk ze allemaal hieronder en laat in de reacties weten of je ze leuk vindt of niet. Wij zijn benieuwd!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk