Google Foto's krijgt nieuwe collages geheel in nieuwjaarsthema

Google Foto's krijgt nieuwe collages geheel in nieuwjaarsthema

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Je kan in Google Foto's collages maken van foto's in je bibliotheek. Er zijn verschillende stijlen voor je fotocollages te vinden zodat er voor elke gelegenheid iets passend is. Google voegt nu ook nieuwe collages toe, geheel in nieuwjaarsthema.

Google Foto's collages in nieuwjaarsstijl

Je kan met collages meerdere foto’s samenvoegen tot één foto. Die foto is voorzien van lijnen die de verschillende kiekjes van elkaar gescheiden houden. Zo krijg je in één oogopslag een indruk van je vakantie of weekendje. Leuk om te delen met je familie of vrienden.

Google Foto's heeft ook zo'n collage-editor en vanaf vandaag brengt Google nieuwe collages uit met nieuwjaarsthema's van getalenteerde artiesten naar de app. En voor degenen die Chinees Nieuwjaar vieren, zal er volgend jaar ook een speciale stijl van Yao Cheng in de Google Foto's-app te vinden zijn. Hieronder vind je voorbeelden van de nieuwe collages waar je je foto's aan kunt toevoegen. Vervolgens kan je de collages delen op sociale media of met je familie of vrienden.

Google Foto's heeft al langer een collagemaker, maar die bevatte tot dit jaar nog behoorlijk saaie collages. In september kwam er eindelijk een broodnodige verbetering voor dit onderdeel. Google voegde 30 nieuwe stijlen voor de fotocollages aan Google Foto's toe. Daarnaast kan je sinds die update ook je individuele foto's snel bewerken, rechtstreeks vanuit het collagemenu.

Heb je nog nooit een fotocollage in Google Foto's gemaakt? In dit artikel laten we zien hoe je dat doet. Ga jij aan de slag met de nieuwe collages in Google Foto's? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

De populairste artikelen over Google Foto's

Google Foto's krijgt nieuwe collages geheel in nieuwjaarsthema
Google Foto's

Google Foto's

Google Foto's (Photo's) is de galerij-app te gebruiken op Android, iOS en het web om foto's te beheren en delen. Met een snelle interface en een aantal handige funct ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk