Google Pixel 6a kopen: bij deze winkels kun je terecht

Google Pixel 6a kopen: bij deze winkels kun je terecht

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google heeft onlangs de Pixel 6a gepresenteerd. Dat is een nieuwe midrange telefoon met een eigen Tensor-processor, vijf jaar update-ondersteuning en een reeks slimme functies op basis van kunstmatige intelligentie (AI). In dit artikel kom je erachter waar je deze voordeligere variant van de Pixel 6 kunt aanschaffen.

Google Pixel 6a kopen

De Google Pixel 6a is te koop in een groene, witte en zwarte kleur (Sage, Chalk en Charcoal). Google verkoopt zijn Pixel-toestellen echter niet officieel in Nederland en België, maar je kan ze wel op verschillende manieren hier aanschaffen.

Google Pixel 6a kopen: bij deze winkels kun je terecht

1. Google Pixel 6a kopen via de Google Store in Duitsland

Je kan onder andere terecht in de Google Store van landen waar de telefoon wel verkrijgbaar is zoals bij de Google Store in Duitsland. Tijdens het bestelproces kan je ook aangeven of je je oude telefoon wilt inruilen.

Verzending

De verzending is bij de prijs inbegrepen maar alleen voor aflevering in Duitsland zelf. Bij bestellingen vanuit Nederland of België moet je dan ook een afleveradres in Duitsland selecteren. Je kan de bestelling dan laten afleveren bij vrienden, kennissen of familie die het betreffende land wonen en daar de bestelling ophalen. Is dat voor jou geen optie? Dan kan je een doorstuurdienst inschakelen Zo'n doorstuurdienst kan het pakje dan naar Nederland of België versturen. Het inschakelen van zo'n dienst is natuurlijk niet gratis en kost meestal een paar tientjes. Een voorbeeld van zo'n dienst is Huifkar.

2. Google Pixel 6a kopen via webwinkels

Het is mogelijk voordeliger om de Google Pixel 6a te kopen bij de Duitse Saturn of MediaMarkt waar hij voor de adviesprijs wordt verkocht. Je moet dan wel met een doorstuurdienst inschakelen. Dat geldt overigens niet voor Fnac en Alternate Duitsland. Deze winkels leveren voor een klein bedrag de bestelling ook in Nederland af. Zodra deze en andere winkels de Pixel 6a aanbieden, passen we dit artikel aan.

  • Google Pixel 6a kopen - MediaMarkt Duitsland - 459 euro
  • Google Pixel 6a kopen Saturn Duitsland - 459 euro
  • Google Pixel 6a kopen - Alternate Duitsland - ... euro
  • Google Pixel 6a kopen - Fnac - ... euro
  • Google Pixel 6a kopen - Amazon UK - 399 pond
  • Google Pixel 6a kopen - Amazon DE - ... euro
  • Google Pixel 6a kopen - Bol.com - ... euro

Alles over de Google Pixel 6a

We passen dit artikel dus aan zodra meer webwinkels de Google Pixel 6a aanbieden. Voor nu kan je je alvast verdiepen in alles wat de telefoon te bieden hebben via de artikelen hieronder. Ga jij de Pixel 6a kopen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Google Pixel 6a kopen: bij deze winkels kun je terecht

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk