Google Pixel 7 (Pro) update werkt niet, instaleren niet mogelijk

Google Pixel 7 (Pro) update werkt niet, instaleren niet mogelijk

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

De eerste beveiligingsupdate voor de Google Pixel 7 en de Pixel 7 Pro kan door veel gebruikers niet geïnstalleerd worden. Verschillende eigenaren van een Pixel 7 (Pro) melden namelijk dat zij deze update niet kunnen instaleren. Hoe zit het?

Update werkt niet

Volgens 9to5Google kregen meerdere eigenaren van een Pixel 7 en Pixel 7 Pro een melding over een update. In deze melding werd er verzocht om deze te instaleren. Het zal gaan om een update van ongeveer 1 MB, een opvallend kleine dus. In de beschrijving wordt besproken dat het zal gaan om de ''laatste beveiligingsupdate van Google, update uw toestel nu om het apparaat veilig te houden en de stabiliteit te verbeteren.''

Gebruikers die de update installeerden liepen echter vast bij het voltooien van het installatieproces. Daarentegen toonden de Pixel 7-toestellen de melding 'Kan niet bijwerken'. Volgens de gebruikers, heeft ook een herstart van de smartphone geen zin. De Pixel 7 Pro op onze redactie heeft de 'update' nog niet ontvangen.

Google Pixel 7 (Pro) update werkt niet, instaleren niet mogelijk

Google Pixel 7 (Pro)

De Google Pixel 7 en de Pixel 7 Pro zijn de twee nieuwe high-end-smartphones van Google. De toestellen hebben dezelfde designtaal meekregen als de Pixel 6-serie, al is de camerabalk nu van aluminium in plaats van glas. Daarnaast beschikt de Pixel 7-serie niet meer over twee kleurtinten op de achterkant van de telefoon, iets wat de Pixel 6, 6a en 6 Pro wel hadden. De nieuwe Pixels hebben de tweede kleurtint nu in de camerabalk verwerkt. Deze was bij de Pixel 6-serie nog geheel zwart.

De telefoons hebben verder dezelfde hoofdcamera als de Pixel 6 en 6 Pro. De groothoeklens en de telelens van de Pixel 7 Pro zijn wel vernieuwd. In onderstaande artikelen lees je meer over de Pixel 7-serie van Google.

Heb jij een Pixel 7 of Pixel 7 Pro en heb jij ook een software-update binnen die niet werkt? Laat het weten in de comments onder dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk