Google Pixel 8 en 8 Pro zijn vanaf deze datum te koop

Google Pixel 8 en 8 Pro zijn vanaf deze datum te koop

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Volgens de laatste geruchten krijgt de Pixel 8 Pro de beschikking over een mat glazen achterkant. Daarbij is ook de releasedatum van de Pixel 8 en 8 Pro door een provider gelekt.

Beschikbaar vanaf 12 oktober

Een Ierse provider heeft een pre-orderpagina voor de Pixel 8 en 8 Pro online gezet. Uit deze pagina kunnen we afleiden dat, en dit wisten we eigenlijk al, de toestellen volgende week op woensdag 4 oktober aangekondigd gaan worden. Daarbij stond echter ook de releasedatum omschreven. Er stond het volgende:

Als je de Google Pixel 8 of Google Pixel 8 vóór 11 oktober 3:12 uur pre-ordert, dan wordt je nieuwe telefoon uiterlijk 12 oktober geleverd. Afhankelijk van de levertijd van de koerier. 

De releasedatum is nu verwijderd en vervangen door <>, de Pixel 8 (Pro) wordt nu dus uiterlijk op <> geleverd. Gelukkig was een gebruiker op X zo snel om een screenshot te maken waarin de datum nog genoemd wordt.

Mat glazen achterkant

Op Facebook zijn er daarnaast beelden opgedoken van een Pixel 8 Pro met een zwarte mat glazen achterkant, zo meldt 9to5Google. De toestellen uit de Pixel 6- en Pixel 7-serie hadden geen van alle een matte achterkant. De smartphones uit deze series glansden je allemaal vrolijk tegemoet. Achterkanten met een matte afwerking zorgen ervoor dat vingerafdrukken een stuk minder goed zichtbaar zijn, naar onze mening zou dit dan ook een fijne verandering zijn.

We weten overigens al veel, maar echt veel meer, over de aankomende Pixel-smartphones. Als één bedrijf namelijk slecht is in het bewaren van geheimen, dan is het Google. Vaak worden maanden van te voren al dingen gelekt of naar buiten gebracht, onder andere door Google zelf. Zo weten we al meer over het design, de camera's, het updatebeleid en de processor van de Pixel 8 en 8 Pro.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk