Huawei P30 Pro New Edition met Google-apps komt ook naar België

Huawei P30 Pro New Edition met Google-apps komt ook naar België

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

*Update 12-05 om 14.16 uur: Het artikel is aangepast met de beschikbaarheid voor Nederland en België.

Huawei P30 Pro New Edition

Het gerucht dat in Duitsland een 'New Edition' van de Huawei P30 Pro beschikbaar zou komen, is waarheid geworden. Het vlaggenschip is bij onze oosterburen nu via een tijdelijke actie te koop. Dat meldt WinFuture.

De Huawei P30 Pro werd vorig jaar in maart aangekondigd en in september van dat jaar volgde een vernieuwde variant in de kleuren 'Misty Lavender' en 'Mystic Blue'. In Duitsland wordt daar nu nog een kleur aan toegevoegd, Silver Frost. Deze uitvoering heet Huawei P30 Pro New Edition en beschikt verder over dezelfde specificaties als de Huawei P30 Pro, zoals de Kirin 980-processor, 8 GB RAM, 256 GB opslag en vier camera's.

[readmore articles="198776"]

Inclusief Google-apps

Begin dit jaar lanceerde Huawei ook al de Huawei P30 Lite New Edition. Deze telefoon werd door de Chinese fabrikant opnieuw gelanceerd in een speciale editie vanwege het grote succes van de P30 Lite. Maar vermoedelijk is de werkelijke reden het door Amerika opgelegde handelsverbod aan China. Door dit handelsverbod kan Huawei geen nieuwe telefoons met Google-apps en -diensten meer uitbrengen.

De Huawei P30 Pro New Edition heeft daar geen last van want deze telefoon is al eerder aangekondigd. Daarom wordt het toestel met Google-apps geleverd, inclusief de Google Play Store.

Huawei P30 Pro New Edition prijs

De Huawei P30 Pro kreeg een adviesprijs van 999 euro voor het 128 GB-model voor 1099 euro voor de versie met 256 GB opslag. Huawei P30 Pro New Edition in de kleur Silver Frost wordt via Huawei Duitsland aangeboden voor 749 euro. Je krijgt voor dat bedrag een gratis setje FreeBuds 3 en een Huawei Mini-speaker erbij. Je kan ook kiezen voor bovenstaande actie plus een Huawei Watch GT2e. Deze smartwatch heeft een adviesprijs van 199 euro maar via deze actie kost het horloge maar 99 euro.

Huawei Nederland heeft aan Androidworld laten weten dat deze New Edition van de P30 Pro ook naar Nederland en België komt. Details over de prijs en beschikbaarheid kon het bedrijf nog niet geven.

Zou jij geïnteresseerd zijn in deze 'New Edition'? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk