Huawei lanceert Watch D met opblaasbaar bandje om je bloeddruk te meten

Huawei lanceert Watch D met opblaasbaar bandje om je bloeddruk te meten

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Huawei heeft tijdens de IFA in Berlijn een nieuwe smartwatch aangekondigd met een soort van airbagband die kan worden opgeblazen om je bloeddruk te meten.

Opblaasbare Huawei Watch D

De Watch D is de nieuwste smartwatch van Huawei die gezondheids- en fitnessfunctie naar je pols moeten brengen. Je kan onder andere, net als met de Galaxy Watch 5-serie, ECG en bloeddruk meten en die gegevens moeten volgens Huawei zeer accuraat zijn. Het horloge heeft namelijk een opblaasbaar bandje om je bloeddruk te meten. Huawei voegt daar nog een hoge-resolutie druksensor aan toe en tezamen zorgen ze voor een nauwkeurig drukmeetsysteem met een kleine foutgevoeligheid.

Huawei lanceert Watch D met opblaasbaar bandje om je bloeddruk te meten

De Huawei Watch D is weegt verder 40,9 gram en komt met meer dan 70 sporten om bij te houden. Er zijn ook meerdere functies voor gezondheidsmonitoring, waaronder SpO2-monitoring, huidtemperatuur en stress monitoring. Gebruik je de slimme modus op de smartwatch, dan kan de wearable dagen mee op één acculading.

Huawei Watch D prijzen en beschikbaarheid

De Huawei Watch D is eind dit jaar beschikbaar voor een adviesprijs van 399 euro.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk