Huidige OnePlus Community verdwijnt en dit komt ervoor terug

Huidige OnePlus Community verdwijnt en dit komt ervoor terug

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

De huidige OnePlus Community gaat verdwijnen. OnePlus gaat onder andere het forum, de systemen én de app vervangen voor iets nieuws. Dit kan je verwachten.

OnePlus Community

OnePlus Community

OnePlus Community is dé app voor de OnePlus-liefhebbers die graag op de hoogte is van allerlei nieuws omtrent dit Chinese merk. Je kunt er van allerlei info v ..

OnePlus Community

De OnePlus Community, en de hierbij horende OnePlus Community-app, geeft je onder andere toegang tot het forum, diverse discussiepagina's, verschillende sociale functies én OnePlus-nieuws. Voor bezitters van een OnePlus-smartphone kan de Community-app dan ook erg handig en leuk zijn. Dit omdat je hier op de hoogte kan worden gehouden omtrent nieuws, updates, problemen én oplossingen van OnePlus.

Daarbij komt dat OnePlus groot is geworden door zijn community. Vroeger gaf het bedrijf namelijk aan altijd te luisteren naar de community als het bijvoorbeeld ging om nieuwe features die zij zouden willen zien op hun nieuwe OnePlus-smartphone. Daarnaast organiseerde OnePlus bijvoorbeeld evenementen waar jij als (mogelijke) OnePlus-fan heen kon gaan. OnePlus doet dit allemaal overigens nog steeds, al wordt de kritiek vanuit leden van deze Community wel groter. Ze voelen zich namelijk steeds minder gehoord door OnePlus. In de artikelen hieronder lees je waarom dit onder andere zo is.

Nieuwe betrokkenheid van de gebruikers

OnePlus is nu echter bezig met het 'bouwen' van een verbeterde forumervaring, zo deelt het bedrijf zelf. Ze zijn momenteel namelijk bezig om de huidige Community-app en het forum te vervangen, dit doen ze onder de codenaam 'Orbit'. De nieuwe omgeving moet straks tal van extra functies mee gaan krijgen, we sommen er hieronder een aantal voor je op.

Nieuwe functies OnePlus Community
  • Nieuw medaillesysteem: je oude medailles worden overgezet naar je nieuwe profiel én er komen  nieuwe medailles en badges bij
  • Toevoeging van polls: aan de berichten die je plaatst op het forum kun je straks polls toevoegen
  • Nieuw hashtag-systeem
  • Nieuwe 'puntenwinkel': hierin kun je RedCoins die je verdient direct inwisselen voor prijzen in bijvoorbeeld de Red Cable Club

Beschikbaarheid

Van 28 tot 30 juni is OnePlus van plan om de oude community naar de nieuwe omgeving te migreren. Het is hierbij even belangrijk om te weten voor de gebruikers van dit forum, dat het maken van inhoud op de forums gedurende deze periode tijdelijk niet mogelijk is. Op 30 juni moet de nieuwe Community en het forum klaar zijn, en je vindt deze dan gewoon via de oude vertrouwde plek en link.

Gebruik jij het forum en de Community-app van OnePlus? Laat het weten in de reacties onder dit artikel.

Huidige OnePlus Community verdwijnt en dit komt ervoor terug

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk