Lenovo IdeaPad 5i officieel: Lenovo's eerste 16 inch 120 Hz Chromebook

Lenovo IdeaPad 5i officieel: Lenovo's eerste 16 inch 120 Hz Chromebook

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De IdeaPad 5i Chromebook is de eerste 16 inch laptop in het Chromebook-portfolio van Lenovo en moet gezinnen alle ruimte bieden om meer te doen. De Chromebook is vanaf 549 euro verkrijgbaar.

Lenovo IdeaPad 5i Chromebook

De Lenovo IdeaPad 5i Chromebook heeft een groot randloos 2.5K-scherm dat 16 inch groot is. Het scherm is voorzien van een verversingssnelheid van 120 Hz voor vloeiendere beelden.

De Chromebook gaat 12 uur mee op één acculading en bevat een 1080p FHD-camera voor videobellen. Er zijn meerdere geheugenvarianten beschikbaar, waaronder eentje met 4 GB of 8 GB werkgeheugen en 256 GB of 512 GB opslag. Daarnaast is er de keuze uit een Intel Core i3-uitvoering en een Intel Pentium 8505-variant.

Lenovo heeft de laptop een groter touchpad, een groter scherm en een gebruiksvriendelijker toetsenbord met een numpad gegeven. Dat toetsenbord heeft tevens een toetsafstand van 1,5 mm om nauwkeuriger te kunnen typen. Verder heeft de Chromebook ondersteuning voor wifi 6E en die verbinding komt met veel voordelen.

De IdeaPad 5i Chromebook is zeer geschikt voor gebruik binnen gezinnen, aldus Lenovo. De Chromebook bevat namelijk een functie die de apps, browsegeschiedenis en voorkeuren van iedere gebruiker onthoudt zodat ze makkelijk verder kunnen gaan met waar ze gebleven waren.

Lenovo IdeaPad 5i Chromebook kopen

De Lenovo IdeaPad 5i Chromebook is verkrijgbaar vanaf 549 euro en ligt vanaf september in de winkels.

Lenovo IdeaPad 5i officieel: Lenovo's eerste 16 inch 120 Hz Chromebook

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk