Klok-app van Google krijgt twee kleine nieuwe wijzigingen

Klok-app van Google krijgt twee kleine nieuwe wijzigingen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De Klok-app krijgt de laatste tijd veel aandacht van Google. Dit keer zien we een nieuwe interface voor de Timer en een nieuwe manier om je wekker te snoozen.

Nieuw uiterlijk voor de Timer

Google heeft de Timer in de Klok-app een likje verf gegeven en de screenshot hieronder geeft dat het beste weer. Je ziet dat de lay-out is gewijzigd met de duur in de linkerbovenhoek. Het aantal seconden/minuten dat je te laat bent, wordt nu in een cirkel weergegeven. Knoppen voor het toevoegen van een minuut en het stoppen zijn nu even groot en staan nu netjes in het midden.

Oud versus nieuw

Oud versus nieuw

Nieuwe knop om de wekker te snoozen

De volgende wijziging in de Klok-app is nog niet bij iedereen zichtbaar. Google test namelijk een stopknop voor het snoozen van de wekker. Nu is doe je dat nog met een veegbeweging naar links. Als je morgenvroeg wakker wordt, dan kan dat voor jou dus veranderd zijn. Heel waarschijnlijk is dat niet. De nieuwe knop is maar voor een enkeling zichtbaar. Mocht jij ze al wel zien, laat het dan in de reacties weten. De wijzigingen zijn in versie 7.4 van Google Klok ontdekt. Heb je die versie nog niet? Dan kan je hem hier via apkmirror downloaden.

Oud versus nieuw

Oud versus nieuw

Klok

Klok

Dit is de officiële Klok-applicatie van Google, eerder alleen te gebruiken was op enkele Nexus-apparaten. De applicatie biedt enkele basisfuncties zoals het kun ..

Afbeeldingen via 9to5Google

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk