Komen er zowel een Pixel 7a als een Pixel Fold op Google I/O 2023?

Komen er zowel een Pixel 7a als een Pixel Fold op Google I/O 2023?

Laura Jenny

door Laura Jenny

Laatst geüpdatet

Hardnekkige geruchten stellen dat er tijdens Google I/O in mei een Pixel 7a én een Pixel Fold worden aangekondigd. Daarnaast geeft Google tijdens deze conferentie een inkijkje in de nieuwe Android-update, Android 14. En dan is er nog die Pixel Tablet.. het belooft een flinke presentatie te worden.

Pixel Fold

Een eerder lek liet doorschemeren dat winkels op de hoogte waren gesteld dat de Pixel Fold er in de herfst aankomt en dat het eerste vouwbare toestel van Google ook daadwerkelijk Pixel Fold zou heten. Dat lijkt echter onjuist te zijn geweest: er is via WinFuture nieuwe informatie, namelijk dat Pixel Fold medio juni verschijnt. Slechts een maandje na I/O, dus we moeten wel meer van dat toestel horen tijdens die presentatie.

Fold zou zijn voorzien van Google’s zelf ontworpen Tensor G2-chip en zou 256 GB opslag hebben. Fold krijgt volgens 9to5Google cases in de kleuren Haze Midtone, Porcelain en Sky. Wederom zijn dat waarschijnlijk zwart, wit en blauw. Het toestel zelf zou rond de 1.700 euro kosten.

Komen er zowel een Pixel 7a als een Pixel Fold op Google I/O 2023?

Pixel 7a

Daarnaast is er nog de Pixel 7a, waarvan we laatst al foto’s hebben gezien dankzij het Vietnamese Zing. Die verschijnt volgens het nieuwe lek ook half juni. Op zich niet vreemd, want ‘a’-telefoons verschijnen meestal rond juni/juli. Echter weet WinFuture ook nog te melden in welke kleuren het toestel verschijnt: Carbon, Cotton en Arctic Blue. Oftewel: zwart, wit en blauw. Daarnaast zou er een jade-kleurige case aankomen voor Pixel 7a, die 128 GB geheugen zou hebben en waarschijnlijk ongeveer 500 euro kost.

Komen er zowel een Pixel 7a als een Pixel Fold op Google I/O 2023?

Op 10 mei weten we meer: dan vindt Google I/O plaats. Vorig jaar gaf Google er meer informatie over de Pixel 6a, Pixel 7, Pixel Watch, Pixel Buds Pro en Pixel Tablet, dus dat het nu voortborduurt op de Pixel Tablet, maar ook de Pixel 7a, Fold en misschien zelfs wat oordopjes aankondigt, zou ons niets verbazen.

In welke aankondiging heb jij het meest interesse? Laat het nu achter in de reacties bij dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk