Meet de Androidworld-redactie met Claudia en Seb via Twitter Spaces

Meet de Androidworld-redactie met Claudia en Seb via Twitter Spaces

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Androidworld opent op donderdag 28 oktober om 20:00 uur een Twitter Space. Claudia en Seb praten dan met de AW-volgers op Twitter over alles Android en tech. Je kan ook vragen stellen via ons Telegram-kanaal en vervolgens kan de redactie die dan live beantwoorden.

Meet Androidworld via Twitter Spaces

Vorige week heeft Twitter zijn Spaces-functie voor iedereen beschikbaar gemaakt. Het is een feature waarmee je in Twitter live kan deelnemen aan audiochats die worden georganiseerd en je kan luisteren naar sprekers die praten over tal van onderwerpen. Hier op Androidworld maken ook een Space op donderdag 28/10 om 20:00 uur. Iedereen kan op Twitter meevolgen met 'Meet de Androidworld-redactie'.

In de Space gaan Claudia en Seb van Androidworld praten over de belangrijkste recente onderwerpen in de wereld van Android en tech. Je kan er ook vragen stellen, bijvoorbeeld over recente reviews van de redactie. Je kan ze vrijblijvend stellen in onze Androidworld Telegram-groep.

Tip: als je de vragen van andere luisteraars in Telegram mee wil volgen en tegelijk in Spaces wil meeluisteren, zonder dat je op je telefoon tussen Telegram en Twitter moet wisselen, Gebruik dan Telegram Web op je desktop en Spaces met Twitter op je telefoon.

Meet de Androidworld-redactie met Claudia en Seb via Twitter Spaces

Hoe kan ik meedoen?

Vanaf 20:00 uur kan je met bovenstaande link deelnemen aan onze Space. De Space zal vanaf dat moment ook automatisch in de Twitter-app verschijnen als je Androidworld volgt op Twitter. Druk je voor 20:00 uur op bovenstaande link, dan kan je al een herinnering voor deze Space instellen. Je wordt dan via een melding op je telefoon op de hoogte gebracht wanneer we beginnen.

Kom jij er vanavond gezellig bij in onze Space en ga je mee vragen stellen in de Telegram-groep van Androidworld? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Twitter

Twitter

Dit is de officiële Twitterapplicatie van het bekende sociale netwerk. Je kunt korte berichtjes de wereld insturen of personen een privéberichtje sturen. ..

Nieuws

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk