Superdure METAVERTU koop je nu met 100 euro korting

Superdure METAVERTU koop je nu met 100 euro korting

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De fabrikant van luxe smartphones Vertu is terug op het toneel met de METAVERTU. Dat is een geheel nieuwe smartphone met voorzien van een 6,67 inch 144 Hz AMOLED-scherm, standaard 512 GB opslag, Snapdragon 8 Gen 1-processor, en natuurlijk een excessief hoge adviesprijs. Gelukkig krijg je via Androidworld korting.

Vertu-telefoons?

We hebben al vaker over deze fabrikant geschreven en het ging in alle gevallen over telefoons voorzien van bijzondere materialen zoals kalfsleder, hagedissen- of krokodillenhuid, goud, robijnen en diamanten. Sommige Vertu-smartphones hebben een alarmknop, waarmee je bijvoorbeeld een taxi kunt bestellen of een etentje reserveren. De duurdere Vertu-telefoons hebben een persoonlijke assistent voor 12 maanden. De iets minder duurdere varianten hebben alleen een hotline die je maar voor 6 maanden kunt gebruiken. Bij dit alles behoort ook een aanschafprijs die voor een zeer kleine groep mensen is weggelegd, een nichemarkt dus.

METAVERTU Carbon zwart (3.650 euro)

METAVERTU Carbon zwart (3.650 euro)

Die nichemarkt wordt sinds begin dit jaar in Nederland bediend door PhoneBucks. Deze winkel verkoopt verschillende Vertu-smartphones die duizenden euro's kosten. Volgens PhoneBucks wordt Vertu gekenmerkt door pure luxe materialen, ook aan de binnenzijde van de telefoons: “Deze telefoons zijn bedoeld voor iedereen die een mobiele telefoon ziet als een juweel en passen in het rijtje als Hermes, Prada, en dergelijke.”

METAVERTU Web3.0

De nieuwste toevoeging aan het Vertu-assortiment is de METAVERTU Web3.0. Dit keer gaat het niet alleen om een hele dure smartphone, maar de Metavertu kan ook geld voor je verdienen. De telefoon is namelijk uitgerust met VOS, een Vertu-app waarmee je cryptocurrency kunt minen.

Verder heeft de METAVERTU een 6,67 inch AMOLED-scherm met een verwerkingssnelheid van 144 Hz voor soepele beelden. De telefoon komt standaard met 12 GB werkgeheugen en 512 GB opslag, en er is ook een versie met 18 GB RAM en 1 TB opslag. Daarnaast is het mogelijk om tot 10 TB geheugen (IPFS) te gebruiken. Naast de Snapdragon 8 Gen 1-processor zien we een 64MP hoofdcamera (Sony IMX787 met OIS), een 50MP groothoekcamera, een 8 MP macrocamera met OIS en een `16 MP selfiecamera. Er zit een 4600mAh-accu in het apparaat en die kan worden opgeladen met 55 watt snelladen of 15 watt draadloos laden. De telefoon draait op Luxury OS, dat is gebaseerd op Android 12.

Web3.0 vergelijkbaar met de metaverse op de telefoon zorgt voor extra mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld met de camera direct je foto's omzetten naar unieke NFT's. Daarnaast is het toestel extra beschermd voor je cryptocurrency wallets met Value Wallet en kun je dus currencies minen zonder computer. Volgens Vertu is de telefoon nu sterk genoeg om dat te doen.

Ik neem er eentje (met korting)

Ben je na het zien van de nieuwe specs erg geïnteresseerd in het nieuwe METAVERTU? Je kan kiezen uit verschillende geheugenconfiguraties, materialen en kleuren. Prijzen variëren van 3.500 euro tot en met 42.500 euro. Laatstgenoemde is uitgerust met diamanten en 18K gouden elementen. Klanten die via Androidworld een METAVERTU willen bestellen kunnen dat via e-mail doen, en krijgen 100 euro korting.

  • METAVERTU - 12 GB/512 GB - 3.500 euro tot en met 7.600 euro
  • METAVERTU - 18 GB/1 TB - 42.500 euro
METAVERTU 1 TB Alligator leder goud diamanten (42.500 euro)

METAVERTU 1 TB Alligator leder goud diamanten (42.500 euro)

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk