Microsofts ChatGPT-taalbot is straks beschikbaar in deze 3 apps

Microsofts ChatGPT-taalbot is straks beschikbaar in deze 3 apps

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Twee weken geleden kondigde Microsoft de komst van zijn ChatGPT-taalbot naar de Bing-zoekmachine en de Edge-browser aan. Nu zijn de mobiele apps voor Android en iOS aan de beurt. En er is meer.

ChatGPT komt naar de Bing-app

Je kan nu in de Bing-app voor Android op het Bing-pictogram tikken om een chatsessie te met de taalbot te starten. Vervolgens kan je verschillende vragen stellen via tekst of met je stem. Antwoorden worden weergegeven met opsommingstekens, als vereenvoudigde antwoorden of in een traditioneel tekstformaat.

ChatGPT in de Bing-app

ChatGPT in de Bing-app

Microsoft laat via zijn blog tevens weten dat de door kunstmatige intelligentie aangedreven taalbot via Bing ook naar Skype komt. Skype-gebruikers kunnen de taalbot toevoegen aan groepschats en daar vragen stellen. De taalbot geeft antwoorden in de groepschats. Als je bijvoorbeeld met je familie aan het chatten bent over het volgende familieweekend, dan kun je Bing vragen om suggesties voor reisbestemmingen, verwachte weersvoorspellingen en leuke dingen in de omgeving om te doen.

Net als bij de Bing-app worden antwoorden weergegeven in opsommingstekens, vereenvoudigde antwoorden of tekstindeling. Je kan zelf je voorkeur aangeven.

ChatGPT in de Skype-app

ChatGPT in de Skype-app

De Bing-zoekmachine met taalbot is vandaag wereldwijd beschikbaar in de preview van Skype. En Microsoft is van plan, na uitgebreide testperiode, de taalbot ook naar Microsoft Teams te brengen.

Ben je geïnteresseerd in het testen van ChatGPT in deze apps? Dan kun je je hier aanmelden.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk