Motorola Edge 30 Ultra en Razr lancering op laatste moment afgeblazen

Motorola Edge 30 Ultra en Razr lancering op laatste moment afgeblazen

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

De lancering van de Motorola Edge 30 Ultra en de Razr 3 is op het laatste moment afgelast. Motorola heeft nog geen reden opgegeven en ook nog geen nieuwe datum vastgesteld. Het zou echter aan het bezoek van Nancy Pelosi aan Taiwan kunnen liggen. Krijgen we de smartphones überhaupt ooit nog wel te zien?

Evenement last minute geannuleerd door Amerika?

Gisteren zouden de Motorola Edge 30 Ultra en de vouwbare Razr 3 in China worden aangekondigd. Motorola besloot echter op het laatste moment om de lancering te annuleren. Het is niet bekend waarom het merk ertoe besloot de lancering af te blazen, enkele bronnen melden echter dat het met het bezoek van Nancy Pelosi te maken zou kunnen hebben. De voorzitter van het Amerikaanse 'Huis van Afgevaardigden' reisde gisteren namelijk naar Taiwan, wat tot woede van China leidde. De spanning die dit oplevert, zou de reden kunnen zijn voor de annulering van het Motorola-event.

Lenovo, het moederbedrijf van Motorola, heeft dit zelf echter niet als reden opgegeven. De algemeen directeur van Lenovo, Chen Jin, plaatste het volgende bericht op Weibo: ''Het spijt me jullie te moeten meedelen dat de lancering van nieuwe Moto-producten die vanavond om 19.30 uur gepland was, om de 'een of andere reden' is geannuleerd. We hopen nog steeds dat we straks iedereen nieuwe Moto-producten kunnen aanbieden.. Voor verdere informatie, blijf alsjeblieft op de officiële platforms van Motorola letten. Bedankt.''

Edge 30 Ultra en Razr 3

Afgelopen mei onthulde Motorola al enkele specificaties van de Motorola Edge 30 Ultra. Zo krijgt het toestel de beschikking over de Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1-processor. De snelste processor van Qualcomm op dit moment. Ook zou de telefoon een 144 Hz Full HD+ OLED-paneel krijgen met gebogen schermranden. De accu van de smartphone wordt een 4500 mAh exemplaar en kan worden opgeladen met een vermogen van 125W.

De Motorola Razr 3, of Razr 2022, is een vouwbare smartphone en krijgt een 6,7 inch 120 Hz Full HD+ AMOLED-paneel zonder de kenmerkende 'Razr kin'. Ook zal het toestel voor het eerst in de Razr-serie een high-end chipset krijgen, met de Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 krijgt de smartphone namelijk de beschikking over één van de snelste processoren op de markt.

Lees hier meer over de Edge 30 Ultra en de Razr 3

Nieuws

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk