Nieuwe beelden Google Pixel 7a tonen design van het toestel

Nieuwe beelden Google Pixel 7a tonen design van het toestel

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Dat Google slecht is in het bewaren van geheimen wisten we al. Dit jaar maakt de zoekgigant het echter wel weer heel bont. Er zijn namelijk verschillende beelden opgedoken van de Google Pixel 7a. Naast het feit dat er al meerdere specificaties op straat lagen, denken we nu al een goed beeld te hebben van de aankomende midrange-telefoon.

Google Pixel 7a

De beelden van de Pixel 7a komen overeen met eerder getoonde renders van der smartphone. Zo zien we één kleur op de achterkant en de camerabalk met een pilvormige uitsparing voor de camera's. De camerabalk lijkt weer minder dik te worden dan bij zijn duurdere broertjes.

Dat een gebruiker al vroegtijdig een Pixel in handen krijgt, komt wel vaker voor. Vorig jaar kennen waren er mensen die vele maanden op voorhand een nieuwe Pixel opgestuurd kregen of zelfs te koop hadden gezet. Toen dit bekend werd, besloot Google de telefoon vanaf afstand direct te vergrendelen en dit lijkt nu weer te zijn gebeurd, zoals je in de bovenstaande tweet kan zien.

Overige specificaties

Als we naar de verwachte specificaties van de Pixel 7a kijken, dan lijkt het erop dat het toestel een Full HD+ OLED-paneel krijgt met een verversingssnelheid van 90 Hz. Het scherm zal 6,1 inch groot - of klein - moeten worden.

De Google Pixel 7a zal bovendien gebruik maken van de Google Tensor G2-chip. Dit is dezelfde processor die je kunt vinden in de Pixel 7 en Pixel 7 Pro. De Pixel 7a zal volgens de laatste geruchten ook dezelfde camera's meekrijgen als zijn duurdere broers. Als al deze geruchten blijken te kloppen, dan gaat de Pixel 7a qua specificaties dus heel erg op de Pixel 7 lijken. En dat is interessant.

Wat vinden jullie van de beelden en specificaties van de Pixel 7a? Laat het weten in de comments onder dit artikel.

Renders: OnLeaks en SmartPrix

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk