Nieuwe Pixel-bug verandert beltonen en alarmen

Nieuwe Pixel-bug verandert beltonen en alarmen

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Veel Google Pixel 6-eigenaren melden dat, na de april-update, verschillende geluiden zijn veranderd. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om beltonen en alarmen. Het probleem is nog niet officieel bevestigd door Google.

Beltoon en alarmgeluid ineens aangepast

Op Reddit melden verschillende Pixel-eigenaren een nieuwe bug na de april-update. Geluiden voor bijvoorbeeld meldingen, beltonen en alarmen zouden ineens zijn veranderd. Ze geven aan zelf niets veranderd te hebben, en het pas te ervaren na de beveiligingsupdate van april. Enkele gebruikers melden hierbij ook dat ze hun unieke beltonen kwijt zijn. Het lijkt er dus op dat de update er onder andere voor zorgt dat beltoonbestanden worden verwijderd op verschillende Pixel-toestellen. Op dit moment wordt de bug gemeld door eigenaren van de Pixel 3a, Pixel 5, Pixel 6 én de Pixel 6 Pro. Op onze redactie en in onze community op Telegram is er op dit moment nog niemand die het probleem ervaart.

Nieuwe Pixel-bug verandert beltonen en alarmen

Veel bugs voor de Pixel 6 (Pro)

Het probleem met veranderde geluiden is helaas niet de enige bug die eigenaren van onder andere de Pixel 6 (Pro) moeten doorstaan. In december en februari kwamen we bijvoorbeeld al met het bericht dat de Pixel 6 (Pro) last had van wifi- en Bluetooth-problemen. Ook kwamen we met het nieuws dat eigenaren van de Pixel 6 (Pro) geen oproepen meer zouden kunnen ontvangen en het signaal van die toestellen regelmatig zou wegvallen. Het lijkt nu dus weer opnieuw raak te zijn. Google komt overigens vaak wel met een oplossing, welke in een nieuwe update dan meegenomen wordt. Helaas komt er op dit moment bij elke update helaas wel weer een nieuwe bug bij.

Ondervind jij op dit moment ook problemen met de Pixel 6 (Pro)? En heb jij (ook) last van de ineens aangepaste beltonen na de april-update? Laat het weten in de comments onder dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk