Nieuwe render van de Samsung Galaxy S23 FE toont het toestel in vol ornaat

Nieuwe render van de Samsung Galaxy S23 FE toont het toestel in vol ornaat

Dennis Mons

door Dennis Mons

Laatst geüpdatet

De nieuwe Galaxy S23 FE van Samsung is niet langer een geheim (wat het eigenlijk al niet was). Deze week is niet zozeer een foto gelekt, er is nu een 3D-render van het nieuwe toestel van de Koreaanse fabrikant.

Samsung Galaxy S23 FE lijkt op de Galaxy A54

Ondanks het feit dat we al enige tijd gelekte foto’s hebben gezien van de Samsung Galaxy S23 FE heeft Evan Blass op X nu een 3D-render geplaatst van het nieuwe toestel. Wereldschokkend is het zeker niet, maar (en dat is een mening) het is wel een mooie smartphone.

De render toont het toestel in het Black Graphite-kleurenpalet. Dat zou volgens lekkers (natuurlijk) niet de enige kleur zijn. Ook mogen we Pearl White, Purple Lavender en Olive verwachten.

Wat het ontwerp betreft, zou je kunnen opmerken dat de S23 FE opvallend veel lijkt op de Galaxy A54. Het heeft een drievoudige camerasetup, waarbij waarschijnlijk een 50 MP hoofdcamera, een 12MP ultragroothoekcamera en een 8MP telelens zijn inbegrepen. Er is ook een fysieke volumeknop en een aan/uit-knop aan de rechterkant.

De render geeft ons geen informatie over het scherm. Maar volgens geruchten zou het display een 6,4-inch FHD+ dynamisch AMOLED-paneel moeten zijn met een vernieuwingsfrequentie van 120Hz. An sich ‘basics’ die je bij zo’n high-end toestel mag verwachten.

Hoewel het zeer waarschijnlijk is dat Amerikaanse consumenten kunnen uitkijken naar de Snapdragon 8 Gen 1 SoC, zouden Europese gebruikers mogelijk de Exynos 2200-chipset kunnen verwachten.

Nieuwe FE line up is aanstaande

Al deze geruchten sturen dus wel aan op een naderende officiële lancering van de nieuwe FE-telefoon. Er wordt gespeculeerd dat Samsung mikt op een lancering in het vierde kwartaal van 2023 voor de S23 FE, en mogelijk komt er ook een Tab S9 FE en misschien zelfs de Galaxy Buds FE.

Zou de FE-versie van de Samsung S23 een reden zijn om over te stappen op dit toestel? Laat het ons weten in de comments.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk