Google lanceert nieuwe Weer-app voor Wear OS, downloaden maar

Google lanceert nieuwe Weer-app voor Wear OS, downloaden maar

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Heb je een Wear OS 3-smartwatch? Dan kan je nu de nieuwe Weer-app voor je horloge downloaden. Dit moet je weten.

Google geeft Wear OS eindelijk de aandacht die het verdient

Google werkt de laatste hard aan het verbeteren van zijn besturingssysteem voor smartwatches, Wear OS. Zo zagen we vorige maand een nieuw design voor de Play Store-app, die veel aantrekkelijker is. En er is nu ook een nieuwe tegel voor de Keep-app voor Wear OS. Je kan hiermee onder andere vanaf je pols een tekstnotitie toevoegen of een notitie maken met selectievakjes. Vorige week zagen we ook dat Google de Home-app samen met Google Foto's en Persoonlijke veiligheid gaat lanceren voor Wear OS.

Nieuwe Weer-app voor Wear OS 3

Nu kunnen we daar een nieuwe Weer-app voor Wear OS aan toevoegen. Mishaal Rahman ontdekte de app in de Play Store en daar zien we dat de app werkt met alle smartwatches met Wear OS 3.0 en hoger, waaronder de Samsung Galaxy Watch 4- en 5-serie.

Plan je dag met nauwkeurige voorspellingen per uur en per week van de nieuwe Weer-app. Bekijk de dagelijkse maximum- en minimumtemperatuur, UV-index en neerslagomstandigheden voor je locatie. Krijg snel toegang via tegels en stel complicaties voor de Weer-app in op je wijzerplaat. Werkt met alle smartwatches met Wear OS 3.0 en hoger.

Changelog in de Play Store

Downloaden

De Weer-app is overigens vrij eenvoudig met een weersvoorspelling per uur en per week UV-index, neerslag en tegels en complicaties. Wellicht is ze dus nog niet zo uitgebreid als de weer-app van de fabrikant van je horloge of een alternatief dat je gebruikt. Hou je van simpel, dan is deze weer-app prima voor je smartwatch.

Je kan de Weer-app voor je Wear OS 3-smartwatch via de knop hieronder downloaden.

De populairste artikelen over Wear OS

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk