Nog meer beelden Google Pixel 7a gelekt, wat vind jij? (+poll)

Nog meer beelden Google Pixel 7a gelekt, wat vind jij? (+poll)

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Er zijn (weer) nieuwe beelden van de aankomende Google Pixel 7a gelekt. Al maanden duiken er beelden van de aankomende smartphone op. In november van vorig jaar lieten we bijvoorbeeld al renders van de telefoon zien. Nu - zo’n zes maanden later - passeren de hoesjes van de Pixel 7a de revue.

Hoesjes en nog meer beelden Pixel 7a

De Duitse website Winfuture heeft (nog) meer beelden van de Google Pixel 7a gelekt. De website toont het toestel vanuit meerdere hoeken en laat daarnaast ook de hoesjes voor de telefoon zien. De beelden bevestigen de eerdere geruchten over het design van de Pixel 7a.

De smartphone heeft veel weg van zijn duurdere broers, de Pixel 7 en de Pixel 7 Pro. Zo zien we eenzelfde horizontaal camera-eiland met hierin een pilvormige uitsparing voor de camera's.

Nog meer beelden Google Pixel 7a gelekt, wat vind jij? (+poll)

Wat vind jij?

Mochten de geruchten en de beelden lijken te kloppen – wat eerlijk gezegd wel zo moet zijn – wat vind jij dan van de kleuren waarin de Pixel 7a op de markt komt? Ga jij voor het veilige ‘Carbon’, het stralende ‘Cotton’ of de vet coole ‘Artic Blue’? Laat het weten in onderstaande poll. De Pixel 7a komt er waarschijnlijk ook in een rood/oranje kleur. Deze versie - genaamd 'Coral' - zal veel weg moeten hebben van de Coral-versie van de 'gewone' Pixel 6. Deze kleur wordt echter alleen beschikbaar, als je de smartphone via Google zelf koopt.

Nog meer beelden Google Pixel 7a gelekt, wat vind jij? (+poll)

We verwachten overigens dat de Pixel 7a op Google I/O 2023 - 10 mei - officieel het levenslicht zal gaan zien. De livestream van dit event is vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd te volgen. De telefoon wordt waarschijnlijk zo’n honderd euro duurder dan zijn voorganger, maar hiervoor krijg je wel een verbeterde hoofdcamera, een snellere processor en bovenal een veel vloeiender scherm. Deze gaat van 60 Hz namelijk nar 90 Hz. Het grootste nadeel van de Pixel 6a, wordt hiermee aangepakt.

Welke kleur van de Pixel 7a vind jij het mooiste?

Beelden: Winfuture en OnLeaks

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk