Zo repareer je zelf de accu van de Nokia G22 (+video)

Zo repareer je zelf de accu van de Nokia G22 (+video)

Redactie

door Redactie

Laatst geüpdatet

Nokia heeft op het Mobile World Congress in Barcelona een telefoon aangekondigd die makkelijk zelf te repareren is. Je kunt onder andere zelf de accu binnen 4 minuten vervangen. Hoe dat in zijn werk gaat, zie je in deze video.

Nokia G22 zelf repareren

De Nokia G22 en is onder andere uitgerust met een scherm, accu en USB-C-poort die makkelijk te vervangen zijn. Nokia werkt hiervoor samen met iFixit, de website waar je handleidingen kunt inzien en kits kunt kopen om onderdelen te vervangen. De achterkant van G22 is daarnaast gemaakt van 100 procent gerecycled plastic. Op deze manier wil Nokia een duurzame(re) telefoon aanbieden. De Nokia G22 is verkrijgbaar voor 199 euro en je leest alles over deze telefoon in dit artikel.

Volg Androidworld

Wil je meer video's van Androidworld zien? Abonneer je op ons YouTube-kanaal. Daar vind je video's met Android-nieuws, interviews, hands-on-video's, speciale podcastseries en en nog veel meer. Volg onze Reels en TikTok's op Instagram, TikTok en Facebook.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk