OnePlus 7T met ronde cameramodule gelekt in renders

OnePlus 7T met ronde cameramodule gelekt in renders

Laurence Arnold

door Laurence Arnold

Laatst geüpdatet

OnePlus 7T

OnePlus houdt hun jaarlijkse release-cycle van twee high-end smartphone-series per jaar vast. De OnePlus 7T komt er namelijk aan, zo blijkt uit gelekte renders die door OnLeaks samen met Pricebaba zijn gepubliceerd. Hierop zien we op de achterzijde een behoorlijke verandering tegenover de OnePlus 7, die op 14 mei werd aangekondigd.

De ronde camera-setup doet ons denken aan een afbeelding die we afgelopen voorjaar al zagen. We dachten toen dat het om de OnePlus 7 ging, maar dit lijkt achteraf de OnePlus 7T te zijn. De cameramodule is rond gemaakt en bevat 3 camera's. Hieronder bevindt zich de dual LED flitser. De achterkant blijft van glas, aldus Pricebaba.

Details over wat de 3 camera's doen worden niet gegeven, maar het zou kunnen dat het hier gaat om een groothoeklens, zoomlens en een reguliere camera. Deze set-up is momenteel al op de OnePlus 7 Pro te vinden. De focus lijkt dus veel op camera's te liggen. Dit is niet vreemd, aangezien OnePlus zelf aangaf niet tevreden te zijn met de cameraprestaties van de OnePlus 7 (Pro) toen deze werd gelanceerd.

Als we kijken naar de voorzijde dan zien we de waterdruppelnotch die we al kennen van de OnePlus 6T en de OnePlus 7. Het scherm is ongeveer 6,4 inch volgens OnLeaks, hetzelfde formaat als de OnePlus 7. De afmetingen van het toestel liggen op 161,2 mm x 74,5 x 8,3. Op de voorkant is een enkele selfiecamera aanwezig. Aan de rechterkant van het toestel zitten de powerknop en de welbekende alert slider, terwijl de volumeknoppen links zitten. Onderaan zijn er een USB Type-C poort, speaker en simkaartslot. De koptelefoonaansluiting ontbreekt hier. Specificaties worden niet genoemd door OnLeaks waardoor we hier nog even in het duister over tasten. Een McLaren Senna editie wordt ook genoemd. Dit zal een voortborduring zijn op de samenwerking tussen deze F1 renstal en OnePlus. Het is dit jaar 25 jaar geleden dat Ayrton Senna, een Formule 1-legende, is overleden.

[readmore articles="201580"]

OnePlus 7T aankondiging

OnePlus kennende zal de OnePlus 7T Pro ook nog worden aangekondigd, samen met de OnePlus 7T. Deze Pro-variant zal naar verwachting geen notch hebben. De verwachte releasedatum van de toestellen ligt op 26 september, samen met de OnePlus TV waar OnePlus langzaamaan steeds meer informatie over geeft. De toestellen zullen vervolgens op 15 oktober in de winkels te verkrijgen zijn. Een versie met 5G zit ook in de pijplijn maar deze zal waarschijnlijk niet in de Benelux te koop zijn.

OnePlus OnePlus 7T
3800 mAh
6.55 inch - 2400 bij 1080 pixels px
128/256 GB
Qualcomm Snapdragon 855 Plus

Meer info

OnePlus OnePlus 7T
3800 mAh
6.55 inch - 2400 bij 1080 pixels px
128/256 GB
Qualcomm Snapdragon 855 Plus

Meer info

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk