Uitrol Android 13-update voor de  OnePlus 9-serie gestart

Uitrol Android 13-update voor de OnePlus 9-serie gestart

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OnePlus is gestart met de wereldwijde uitrol van Android 13 voor de OnePlus 9 en OnePlus 9 Pro. De beveiligingsupdate van oktober komt tevens mee in deze update.

Android 13 downloaden

De OnePlus 10 Pro was de eerste telefoon van het merk die de stabiele update met OxygenOS 13 kreeg, al een maand nadat Google Android 13 officieel aankondigde. Nu volgen de OnePlus 9 en OnePlus 9 Pro. Ook deze telefoons kunnen vanaf nu rekenen op een update met daarin OxygenOS 13. Deze softwareschil is gebaseerd op het nieuwe Android 13. In deze update zit tevens de beveiligingsupdate van oktober. Om de update te installeren moet je 5 GB opslag te beschikking hebben.

Heb jij de update al op jouw telefoon binnengekregen? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Nieuw in OxygenOS 13

Een van de nieuw dingen is wat OnePlus het 'Aquamorphic'-design van OxygenOS 13 noemt. Het is gebaseerd is op de vloeiende eigenschappen van water. Het merk heeft nu de kleuren van het thema aangepast zodat ze voor meer visueel comfort zorgen bij gebruikers. Lettertypes zijn beter leesbaar geworden en animaties tonen vloeiender en natuurlijker. Een nieuwe functie is ook de 'Meeting Assistant' die je tijdens vergaderingen helpt om minder snel afgeleid te zijn door je telefoon. Je meldingen worden subtieler weergegeven. Verder is er ook een nieuwe wereldklok-widget die de tijd in verschillende tijdzones toont. De volledige changelog van Android 13 voor de OnePlus 9 vind je hier.

Ben je benieuwd welke OnePlus-telefoons Android 13 krijgen? Je vindt het complete overzicht hier. Vergeet zeker niet deze 7 handige kleine features in de nieuwe Androidversie.

Uitrol Android 13-update voor de  OnePlus 9-serie gestart

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk