OnePlus-telefoons die de Android 13-update krijgen: een overzicht

OnePlus-telefoons die de Android 13-update krijgen: een overzicht

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus was er als de kippen bij om zijn OnePlus 10 Pro-toptoestel bij te werken naar Android 13. Na een bèta van OxygenOS 13 volgde de stabiele update. Welke andere toestellen van OnePlus krijgen de update?

OnePlus en Android 13

Dit jaar was OnePlus sneller dan Samsung met het uitbrengen van zijn OxygenOS 13-update. De eerste open bèta was al in augustus toegankelijk voor gebruikers van de OnePlus 10 en de OnePlus 10 Pro. De stabiele update kwam een maand later en inmiddels is ook de 9-serie aan de beurt.

Een nieuwe functie van de eigen OxygenOS 13-schil is de 'Meeting Assistant', die je tijdens vergaderingen helpt om minder snel afgeleid te zijn door je telefoon. Je meldingen worden subtieler weergegeven. Verder is er ook een nieuwe wereldklok-widget die de tijd in verschillende tijdzones toont.

OnePlus heeft ook opnieuw meer bewerkfuncties voor screenshots toegevoegd en OnePlus gaat automatisch gevoelige gegevens in je screenshots vervagen, dat om je privacy te beschermen. Daarnaast zijn er verbeteringen voor de snelle instellingen, de mediaplayer en Shelf. Die laatste verschijnt standaard als je op het startscherm omlaag veegt.

Gerelateerde artikelen

Android 13-updateschema

Hieronder ontdek je op welke telefoons je aan de slag kan met OxygenOS 13. OnePlus heeft geen echte updateplanning gedeeld zoals Samsung dat deed, maar we krijgen wel in een forumbericht van OnePlus te zien vanaf wanneer de bèta verwacht wordt voor elk toestel.

Deze OnePlus telefoons krijgen Android 13

Deze OnePlus telefoons krijgen geen Android 13

  • OnePlus 7T of ouder
  • OnePlus 7 of ouder
  • OnePlus Nord

Heb jij een OnePlus-telefoon die niet meer op de Android 13-update kan rekenen? Misschien wordt het dan tijd voor een nieuw toestel? We bespreken hier hoe lang een telefoon meegaat. Misschien kan jouw telefoon wel een update verwachten. Laat het ons weten in de reacties en zeg ook of je tevreden bent met OnePlus' updateplannen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk