OnePlus verzamelt feedback tijdens Open-Ears-Forum in Amsterdam

OnePlus verzamelt feedback tijdens Open-Ears-Forum in Amsterdam

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

OnePlus Onen-Ears Amsterdam

In Amsterdam werd het Open Ears-forum van OnePlus georganiseerd waar een beperkte groep fans feedback kon geven over de OnePlus 7 Pro. 25 leden uit de Europese OnePlus-community werden naar de Nederlandse hoofdstad gebracht per vliegtuig, bus, veerpont, fiets en auto om achter gesloten deuren met de ontwikkelaars van OxygenOS te praten over nieuwe functies en verbeteringen. Het Open-Ears-Forum heeft zicht gefocust op vier onderwerpen:

> Nachtfotografie verbeteren

> Fotografie is subjectief – hoe voldoet een camera aan ieders wensen?

> Video-opname verbeteren

> Snelheid van foto’s nemen verbeteren – zelfs met bewegende objecten

[readmore articles="200964"]

Camera en OxygenOS

De ontwikkelaars en community-leden hebben vervolgens in teams gewerkt om elk rond één onderwerp te brainstormen. Daarna volgde een presentatie waarbij nieuwe ideeën rond de camera van de OnePlus 7 Pro werden voorgesteld. Een moeilijk onderwerp was de subjectiviteit van fotografie, aangezien iedere gebruiker een ander idee heeft over wat een mooie foto is. De een verkiest rijke, gesatureerde kleuren, terwijl de ander juist een meer realistisch beeld wil zien.

[readmore articles="200647"]

Naast fotografie werd er ook gekeken naar OxygenOS, dat is de softwareschil van OnePlus. De leden van het forum kregen een eerste blik op de nieuwe functies die nog volop in ontwikkeling zien, en ze konden op die manier meteen in interactie gaan met de ontwikkelaars. OnePlus hield eerder al Open-Ears-evenementen in andere landen, maar nu was de eerste keer dat Nederland aan de beurt was.

Onlangs hield het bedrijf ook een wedstrijd waarbij community-leden functies konden bedenken voor OxygenOS, en wij spraken met de winnaar, Léandro Tijink. Lees het interview in dit artikel, of bekijk onderstaande video.

OnePlus 7 Pro
4000 mAh
6.67 inch - 3120 bij 1440 px
128/256 GB
Qualcomm SDM855 Snapdragon 855

Meer info

OnePlus 7 Pro
4000 mAh
6.67 inch - 3120 bij 1440 px
128/256 GB
Qualcomm SDM855 Snapdragon 855

Meer info

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk