OnePlus kiest Proximus als eerste Belgische telecompartner

OnePlus kiest Proximus als eerste Belgische telecompartner

Jiri Truijen

door Jiri Truijen

Laatst geüpdatet

OnePlus werkt samen met Proximus

OnePlus is een heel populair merk en dat heeft het te danken aan zijn smartphones die veel waar bieden voor relatief weinig geld. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van hun toestellen, werkte het Chinese bedrijf zich in 2018 op tot vierde grootste smartphonefabrikant in België voor premium smartphones.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat OnePlus dit jaar bezig is met een serieuze verovering van de Belgische markt. Eerder dit jaar, in mei, ging het een exclusieve samenwerking aan met FNAC, waar de Belgische consument voor het eerst de OnePlus-toestellen in de winkel kon uitproberen en uiteraard ook aanschaffen.

Vorige week kwam er een einde aan de exclusiviteit van die samenwerking, want OnePlus maakte 25 september bekend dat het naast FNAC ook een samenwerking is aangegaan met Coolblue. Dat kwam natuurlijk niet op een willekeurig moment, want OnePlus staat natuurlijk klaar om de OnePlus 7T-serie aan te kondigen op 10 oktober. De Chinese smartphonefabrikant wil duidelijk deze toestellen zo breed mogelijk beschikbaar maken in België.

Om die toestellen nóg breder beschikbaar te maken heeft OnePlus nu ook een samenwerking aangegaan met Proximus, de grootste telecomprovider van ons land. Voortaan zullen OnePlus-smartphones dus ook beschikbaar zijn via Proximus, als los toestel of in combinatie met een abonnement van Proximus.

[readmore articles="202360"]

OnePlus 7T-serie pop-up event 12 oktober

Ter ere van deze samenwerking zal ook het allereerste OnePlus Pop-up event in België plaatsvinden. Het OnePlus 7T-serie pop-up event zal doorgaan op 12 oktober van 10:00 tot 18:30 uur en plaatsvinden in de Proximus Shop Saint Gilles Espace Louise in Brussel (Gulden-Vlieslaan 43, 1060 Brussel). Daar biedt OnePlus zijn community de kans om de langverwachte OnePlus 7T-serie in avant-première te bemachtigen.

OnePlus liet ons weten dat er steeds veel Belgen naar Nederland trokken om hun net gelanceerde producten als eerste te bemachtigen in de pop-up store in Rotterdam. Door het event nu naar België te brengen, hoopt het Chinese merk om nog meer fans te bereiken.

Nieuws

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk