OnePlus lanceert exclusief OxygenOS bètaprogramma voor OnePlus 9-bezitters

OnePlus lanceert exclusief OxygenOS bètaprogramma voor OnePlus 9-bezitters

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OnePlus zoekt technisch onderlegde vrijwilligers die een OnePlus 9- of OnePlus 9 Pro-smartphone hebben. Deze vrijwilligers kunnen meedoen aan een Closed Beta om nieuwe OxygenOS-functies te testen.

Eliteploeg van OnePlus-communityleden

Volgens OnePlus zullen de vrijwilligers deel uitmaken van een geheime "eliteploeg van OnePlus-communityleden" die toegang krijgen tot software en functies die pas weken later en soms zelfs maanden later naar het grote publiek komen.

Hoewel OnePlus het niet heeft aangegeven, is de Closed Beta waarschijnlijk bedoeld om functies van het aankomende OxygenOS 12 dat gebaseerd is op Android 12 te testen.

OnePlus lanceert exclusief OxygenOS bètaprogramma voor OnePlus 9-bezitters

Meedoen aan de Closed Beta

Er zijn een aantal vereisten om in aanmerking te komen voor deelname aan het programma. Allereerst moet je in het bezit van de nieuwste premium smartphone van het merk. Je moet daarnaast een actief lid van de OnePlus-community zijn, en bereid zijn om regelmatig via Telegram feedback te geven aan het OnePlus-team. Ten slotte onderteken je een NDA, een geheimhoudingsverklaring.

Als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan deze gesloten bèta, dan moet je snel zijn. Er worden namelijk maar 200 personen toegelaten. Je kan ook wachten op de OxygenOS Open Beta waarin je ook aankomende functies op de OnePlus 9- en 9 Pro-smartphones kunt testen.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk