OnePlus onthult eerste beeld van tablet: lancering 7 februari

OnePlus onthult eerste beeld van tablet: lancering 7 februari

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Op 7 februari krijgen we de OnePlus Pad te zien, naast de OnePlus 11 en de OnePlus Buds 2 Pro. Het Chinese merk heeft nu zelf een eerste beeld van het apparaat vrijgegeven en we bespreken wat alvast bekend is.

OnePlus Pad

Som kunnen geruchten maanden of zelfs jaren aan een stuk aanslepen, maar opeens kan het ook weer snel gaan. Het nieuws over de OnePlus Pad circuleert als sinds 2021, maar in januari van 2023 volgenden de nieuwberichten elkaar snel op. OnePlus zou opnieuw werken aan een tablet. We kregen daarna een veelzeggende teaser en nu maakt OnePlus het ook bekend op zijn blog: op 7 februari onthult het zijn eerste tablet.

Op de beelden die OnePlus deelt zien we een deel van het scherm en de achterzijde van de OnePlus Pad. De hoofdcamera van de tablet staat letterlijk en figuurlijk centraal in de teaserafbeelding, en OnePlus geeft ook een woordje van toelichting bij zijn designkeuzes.

"Hij komt met ons zelf ontworpen Star Orbit metalen design met geïntegreerde CNC-aluminium. De camera zit in het midden op de achterkant van het apparaat. Iets wat de gebruikers verlost van ongemakkelijkheden, wanneer ze de tablet horizontaal gebruiken." Dat lezen we in het blogbericht van OnePlus.

Entertainmenttablet

Intussen zijn ook de onderstaande renders van het apparaat gelekt door OnLeaks (via Twitter) en daar herkennen we een selfiecamera in het midden van de schermrand. je ziet hieronder eerst de teaser van OnePlus, gevolgd door de gelekte renders.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

OnePlus onthult eerste beeld van tablet: lancering 7 februari

Het ergonomisch aspect is schijnbaar belangrijk voor de OnePlus Pad. De ontwikkelaars schrijven dat het licht gebogen frame van het apparaat zo is gemaakt dat je de tablet voor lange tijd comfortabel kan vasthouden. Die uitleg doet ons vermoeden dat entertainment een focuspunt is bij deze tablet. Als je films of series streamt, houd je de tablet namelijk voor langere tijd vast.

De OnePlus Pad staat dus op 7 februari in de schijnwerpers en die dag komen we ook alles te weten over de prijs en specificaties. We verwachten een midrange tablet. Wat wil jij graag zien bij de OnePlus Pad? Laat het ons weten in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk