OnePlus teaset OnePlus Pad Go-tablet

OnePlus teaset OnePlus Pad Go-tablet

Laura Jenny

door Laura Jenny

‘Hij komt binnenkort’, dat is wat OnePlus zegt over de nieuwe tablet OnePlus Pad Go. We hebben dit jaar voor het eerst ooit kennisgemaakt met een OnePlus-tablet en blijkbaar heeft het merk de smaak te pakken. Het zou met een wat goedkopere variant komen die ‘Go’ als bijtitel heeft.

OnePlus Pad Go

Het is helaas een apparaat dat nog enorm gehuld is in mysterie: het enige wat we weten is dat hij goedkoper is. De ‘Go’ impliceert wel dat het meer een apparaat voor onderweg is (al kun je je afvragen welke tablet dat niet is). Zou het scherm daarom ook wat kleiner zijn?

Het blijft gissen, want OnePlus laat er niets over los. Het heeft alleen laten weten dat de OnePlus Pad Go er 'binnenkort' aankomt. Althans, het heeft het niet eens bij naam benoemd. Het is ook alleen het Indiase account dat het deelt. Het apparaat zou ongeveer hetzelfde design hebben, maar het kan wel zijn dat het wel een kleinere variant is.

We schreven over de OnePlus Pad: "Deze tablet heeft krachtige specificaties, voor een niet al te hoge prijs van zo'n 469 euro. Hiervoor krijg je een mooi LCD-paneel met een verversingssnelheid van 144 Hz, een luxe design van aluminium, een goede accu die ook nog eens snel kan worden opgeladen, snelle prestaties én fijne software met enkele handige tablet-functies. Ook kan de tablet overweg met een toetsenbord, deze koop je voor 149 euro. Als laatst is er ook een speciale stylus, deze kun je aanschaffen voor 99 euro. Als je deze twee dingen optelt bij de prijs, dan ben je zo'n 700 euro. Dit is nog altijd een stuk minder dan de Galaxy Tab S9 bijvoorbeeld."

All play all day

Ook lijkt het Chinese telefoonmerk de tablet toe te spitsen op gaming. Het heeft gezegd dat de tablet 'all play all day' wordt: de hele dag spelen dus. Dat betekent dus ook dat het apparaat wel goed beslagen ten ijs moet komen wat betreft de batterijduur. Zou de tablet dan wat dikker worden?

Het kan zomaar zijn dat OnePlus het apparaat alleen in India uitbrengt. Dat is -niet geheel verrassend- alleen nog niet zeker. Ach, gelukkig roept OnePlus over 'coming soon', zodat we niet te lang hoeven te wachten op het antwoord.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk