OnePlus teaset lancering eerste tablet op 7 februari

OnePlus teaset lancering eerste tablet op 7 februari

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De OnePlus Pad, een eerste tablet van het merk, zal mogelijk op 7 februari worden voorgesteld. Tenminste als we een nieuwe teaser van OnePlus mogen geloven. We zien daarop de OnePlus 11 samen met de Buds Pro 2, maar ze lijken op een tablet te liggen.

OnePlus Pad

"OnePlus test aankomende tablet", dat was een wild gerucht dat twee weken geleden opeens opdook. Wel, die tablet lijkt nu veel minder ver weg dan werd gedacht. Op zijn website deelt OnePlus de onderstaande teaserafbeelding voor zijn Cloud 11-evenement dat op 7 februari plaatsvindt. We krijgen dan alle details te horen over de OnePlus 11 en de OnePlus Buds Pro 2.

Je hebt niet veel verbeelding nodig om een tablet te herkennen in de onderstaande afbeelding. We zien een schijnbaar dunne tablet met afgeronde hoeken. Het frame van de tablet is vlak.

De teaserafbeelding van OnePlus' website

De teaserafbeelding van OnePlus' website

Specificaties en naam

Er is nog niets bekend over de concrete specificaties van het apparaat, maar het lijkt erop dat het om een budget- of midrange model zal gaan. Als het verschijnen van de OPPO Pad Air enige indicatie geeft, dan is dat de richting die OnePlus zal uitgaan.

Het is ook nog niet zeker of de tablet echt de naam 'OnePlus Pad' zal dragen, al is dat wel een naam die al voor langere tijd circuleert. OnePlus heeft deze merknaam destijds zelf vastgelegd als een handelsmerk. Met de OnePlus Pad, de eerste tablet van het merk, zullen we voor de eerste keer de OxygenOS-interface zien werken op een scherm van tabletformaat.

OnePlus heeft al best veel informatie vrijgegeven over zijn aankomende producten. De OnePlus 11 is al in zijn thuisland China aangekondigd en over de Buds Pro 2-oortjes is ook al veel bekend. De OnePlus Pad zou dus kunnen dienen als een wit konijn dat op 7 februari uit de hoge hoed komt. Kijk jij uit naar de lancering van OnePlus en naar welk product het meeste? Laat het ons weten in de reacties.

De populairste artikelen over OnePlus

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk