OPPO Find N2 Flip komt naar Europa voor 1099 euro

OPPO Find N2 Flip komt naar Europa voor 1099 euro

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

De vouwbare OPPO Find N2 en OPPO Find N2 Flip werden eind 2022 aangekondigd in China. We wisten toen ook al dat OPPO de Find N2 Flip zal in het eerste kwartaal van 2023 naar andere markten zou brengen. Daar is nu meer informatie over buiten gekomen.

OPPO Find N2 Flip prijs

De OPPO Find N2 en OPPO Find N2 Flip kun je zien als de concurrenten van de Samsung Galaxy Z Fold 4 en de Galaxy Z Flip 4. De eerste vouwbare telefoon klapt net als zijn voorganger, de Find N, open als een boek. De Find N2 Flip is een klaptelefoon met een groot scherm aan de voorzijde.

De OPPO Find N2 en OPPO Find N2 Flip werden in thuisland China gelanceerd. Gelukkig kwam OPPO ook met het goede nieuws dat de klaptelefoon in het eerste kwartaal van 2023 naar andere landen zou komen. Daar zouden de meeste landen in Europa ook onder vallen. OPPO gaf geen details over de prijs van beide vouwbare telefoons. Wel liet het bedrijf in een briefing aan de pers weten dat de men “verrast” zal zijn door de prijzen.

Die prijs is nu op de Franse website van OPPO te zien: 1099 euro. Inwoners van het Verenigd Koninkrijk betalen er 849 pond voor en Spanjaarden moeten er 1049 euro voor neerleggen. De Samsung Galaxy Z Flip 4 kreeg vorig jaar een adviesprijs vanaf 1099 euro, maar je koopt het toestel nu al vanaf 834 euro.

OPPO Find N2 en updates

OPPO wil met de Find N2 op nog meer vlakken met Samsung concurreren. Tijdens een persconferentie gaf het merk aan dat de Find N2 Flip 4 Android-updates en 5 jaar beveiligingsupdates krijgt. Dat is gelijk aan de Galaxy Z Flip 4. De OPPO-telefoon draait op Android 13. Je kan dus rekenen op Android 14, Android 15, Android 16, en Android 17 en beveiligingsupdates tot 2028.

OPPO Find N2 Flip release

Er staat tevens bij dat de vouwtelefoon nog niet beschikbaar is, maar bij andere winkels zien we al wel een datum. Amazon Frankrijk en FNAC hebben het over een beschikbaarheid vanaf 28 februari 2023. Het wachten is nu op OPPO om de prijs en beschikbaar voor België bekend te maken.

Wat vind jij van de OPPO Find N2 Flip? Zie je de Flip hier graag verschijnen? Laat het ons weten in de reacties.

OPPO Find N2 Flip komt naar Europa voor 1099 euro

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk