Open bèta's van OxygenOS 11 voor OnePlus-telefoons dichtbij

Open bèta's van OxygenOS 11 voor OnePlus-telefoons dichtbij

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

OxygenOS 11

OnePlus laat via zijn forum weten dat het vergevorderd is met de ontwikkeling van OxygenOS 11. De laatste developer preview wordt op 10 augustus gelanceerd. Een kleine groep hardcore OnePlus-fans mogen deze versie testen. Zodra alle problemen uit deze versie zijn gladgestreken, zullen de open bèta's ten tonele verschijnen. Dat betekent dat een grotere groep Android 11 op zijn of haar OnePlus-telefoon kan testen.

[readmore articles="206075"]

OnePlus geeft aan dat OxygenOS 11 een stap voorwaarts gaat zijn voor OnePlus en voor zijn gebruikers. Het bedrijf heeft een aantal frisse designelementen aan OxygenOS 11 toegevoegd, evenals een aantal langverwachte functies waar velen om hebben gevraagd. OnePlus laat over deze functies in het forum-bericht niets kwijt maar CEO Pete Lau deed dat onlangs op Twitter al wel.

Always on Display

We zagen het begin dit jaar al voorbijkomen, de komst van een ‘Always on Display’ op OnePlus-telefoons. Sinds de introductie van de OnePlus 3 en OnePlus 3T in 2016 vragen OnePlus-fans al om een Always on Display, maar het is er nooit van gekomen. Vermoedelijk zal OxygenOS 11 hier verandering in gaan brengen.

[readmore articles="198989"]

Een Always on Display is niks anders dan een scherm dat de hele tijd aanstaat. Hierdoor kun je de tijd samen met pictogrammen voor notificaties op het scherm zien zonder dat je de telefoon hiervoor aan hoeft te zetten

Beschikbaarheid OxygenOS 11

Nadat de laatste preview op 10 augustus gelanceerd worden, zullen er diverse open bèta's voor diverse OnePlus-telefoons uitgebracht worden. Deze software kan fouten bevatten en de bedoeling is dat gebruikers die bugs aan de ontwikkelaars rapporteren zodat die ze weghalen voor de stabiele versie. Wanneer de stabiele versie uitkomt is nog niet bekend.

Bedankt Tom!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk