Renders van Pixel 4 opgedoken, inclusief eventuele Soli-sensor

Renders van Pixel 4 opgedoken, inclusief eventuele Soli-sensor

Laurence Arnold

door Laurence Arnold

Laatst geüpdatet

Google Pixel 4

OnLeaks heeft renders gepubliceerd van hoe de Google Pixel 4 eruit gaat zien. Het gaat hier om de kleinere Pixel 4, waarbij de Pixel 4 XL al eerder was gelekt door dezelfde OnLeaks. OnLeaks heeft vaker renders naar buiten gebracht die erg in de buurt liggen van het uiteindelijke toestel, dit keer in samenwerking met iGeeksblog.

[readmore articles="200878"]

Ten eerste het formaat van de reguliere Pixel 4. Deze bedraagt 147,0 x 68,9 x 8,2 mm, met de cameramodule die 9,3 mm bedraagt. Vergelijk dit met de Pixel 4 XL (160,4 x 75,2 en 8,2) en we hebben te maken met een flink kleinere telefoon. Nog een vergelijking: de Pixel 3 van vorig jaar had de afmetingen van 145,6 x 68,2 x 7,9 mm. De schermafmetingen van de Pixel 4 zijn nog niet bekend.

Pixel 4 XL naast de Pixel 4

Wat bij de afbeeldingen ook opvalt is dat de schermrand aan de onderkant kleiner is geworden tegenover vorig jaar. Twee front-facing speakers aan de voorkant zijn daarmee niet waarschijnlijk. Verder zien we vrij weinig verschillen met de Pixel 4 XL: dezelfde vorm van het scherm, dezelfde camera-module, dezelfde camera's aan de voorkant.

Van de achterkant weten we trouwens al dat deze klopt, want deze heeft Google al bevestigd.

Opvallend is een screenprotector van de Pixel 4, die gelekt is dankzij Ice Universe. Hierbij zien we links de twee gaten voor de camera's, en rechts daarvan voor nog een onbekende sensor. Dit zou voor gezichtsherkenning zijn, een gerucht die we eerder tegenkwamen voor de Pixel 4.

Aan de rechter bovenkant, rechts van de oortelefoonspeaker, zien we een grote opening zitten. Dit is naar verluidt voor de Soli-sensoren. Met de Soli-sensoren kunnen via radargolven hand- en vingerbewegingen op afstand tot op de millimeter nauwkeurig worden gedetecteerd. Hiermee zouden bijvoorbeeld gestures zonder het scherm te bedienen mogelijk kunnen worden gemaakt. Eerdere geruchten spraken ook al van de aanwezigheid van Soli-sensoren en bovenstaande screenprotector voedt alleen maar meer deze geruchten.

In oktober zullen we waarschijnlijk definitief weten of Soli aanwezig is, tot die tijd zal dit nog wel het grootste mysterie blijven van de Google Pixel 4.

Google Pixel 4
2.800 mAh
5.7 inch - px
64/128 GB
Qualcomm Snapdragon 855

Meer info

Google Pixel 4
2.800 mAh
5.7 inch - px
64/128 GB
Qualcomm Snapdragon 855

Meer info

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk