Samsung brengt beveiligingsupdate van juli nu al uit

Samsung brengt beveiligingsupdate van juli nu al uit

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Samsung heeft de beveiligingsupdate van juli nu al uitgebracht. Google moet zijn Pixel 6-telefoons nog van de update voorzien. Heb jij een Samsung, dan kun je vanaf nu een beveiligingsupdate verwachten.

Samsung Galaxy S22 ontvangt beveiligingsupdate van juli 

Samsung rolt nu de beveiligingsupdate van juli uit voor de Samsung Galaxy S22, de Samsung Galaxy S22 Plus en de Samsung Galaxy S22 Ultra. Meerdere Androidworld-lezers melden dit via ons e-mailadres voor tips. In de komende dagen zullen andere Galaxy-telefoons deze update ook ontvangen.

Google zou deze update afgelopen maandag al uitbrengen, maar omdat het een feestdag is in de Verenigde Staten, verwachten we deze pas vandaag. We weten dan ook welke beveiligingsproblemen er dan precies aangepakt zijn. Samsung zal dit dan ook communiceren via een Security Bulletin.

De update is ongeveer 400 MB groot en bevat naast de patch van juli ook weer de bekende prestatieverbeteringen en stabilisatieverbeteringen. Er worden met de update ook een aantal Samsung-apps bijgewerkt naar de nieuwste versie. Als je nog geen melding op je telefoon ziet, kan je handmatige controleren op de update. Ga hiervoor naar: Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

Voor velen is een beveiligingsupdate misschien niet zo spannend als een gewone update. Het is daarentegen wel een goede manier om te zorgen dat je telefoon goed is beveiligd. Hackers vinden regelmatig zwaktes in telefoons en een beveiligingsupdate zorgt ervoor dat hackers niet de kans krijgen om daarop in te spelen. Daarom is het belangrijk om je telefoon van deze updates te blijven voorzien.

Krijg jij de beveiligingsupdate van juli binnen op je Galaxy S22? Laat het weten in de reacties hieronder!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Samsung? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

Bedankt Eric, Werner, Matthijs!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk