‘Samsung brengt de S24-serie al op 18 januari uit’

‘Samsung brengt de S24-serie al op 18 januari uit’

Dennis Mons

door Dennis Mons

Laatst geüpdatet

Samsung lijkt de lancering van de S24-serie wederom te vervroegen. Volgens geruchten is 18 januari de datum dat we nieuwe toestellen mogen verwachten.

Samsung blijft de lancering van de S naar voren halen

Het is niet voor het eerst dat Samsung zich niet houdt aan de eigen regels voor de lancering van een nieuwe smartphone, en waarschijnlijk gaat die vlieger ook op voor de Galaxy S24-serie.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Apple zijn de data voor nieuwe lanceringen nogal wispelturig geweest. Voor de pandemie was het gebruikelijk dat het Koreaanse merk nieuwe vlaggenschepen rondom maart ter zee lieten. Wellicht gaat het bedrijf dat wederom naar voren halen.

Zo werd de S23-serie al in februari getoond aan het grote publiek. Nu lijkt het erop dat het nog eerder de nieuwe toestellen gaat tonen. Ice Universe stelt op de social media-site Weibo dat Samsung 18 januari kiest om de wereld wijzer te maken over de Galaxy S24-serie.

samsung galaxy s24

Waarom Samsung de lancering vervroegd is onduidelijk, maar zoals gezegd is het niet voor het eerst dat het gebeurt. Zo werden de Samsung Galaxy Z Fold 5 en Galaxy Z Fold Flip 5 ook enkele weken eerder getoond dan verwacht.

Frappant is ook dat Samsung een tikkie later is dan de grootste techbeurs ter wereld, de CES in Las Vegas. Die vindt volgend jaar plaats tussen 9 januari en 12 januari. Overigens is die beurs nooit een speerpunt geweest voor het Koreaanse bedrijf aangezien smartphones daar een relatief kleine rol spelen.

Naast de Samsung Galaxy S24-serie wordt ook verwacht dat de Galaxy Ring het levenslicht gaat zien. Deze gadget zou je gezondheid monitoren, maar een smartwatch is dan niet nodig.

Tijdens de potentiele lancering kunnen we naar alle waarschijnlijkheid ook meer informatie verwachten over de nieuwe XR headset. Gaat deze naar verluidt daadwerkelijk geur gebruiken? We gaan het zien… nou ja, mogelijk ruiken.

Kijk je uit naar de Samsung Galaxy S24-serie en wellicht ook de XR-headset? Laat het weten in de reacties hieronder.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Dit vind je misschien ook leuk