'Samsung Galaxy A34 en A54 worden op deze datum aangekondigd'

'Samsung Galaxy A34 en A54 worden op deze datum aangekondigd'

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Volgens een bekende geruchtenverspreider gaat Samsung de Galaxy A34 en de Galaxy A54 nog deze maand officieel aankondigen. Dit kun je verwachten.

Lancering Samsung Galaxy A34 en A54

De bekende geruchtenverspreider OnLeaks denkt te weten dat Samsung op 15 maart aanstaande de Samsung Galaxy A34 en A54 officieel gaat lanceren. Dit worden de twee nieuwe midrange smartphones van Samsung en ze volgen de populaire Galaxy A33 en Galaxy A53 op. Hij laat overigens wel weten dat hij het niet met 100% zekerheid durft te zeggen, maar het wel van een zeer betrouwbare bron heeft gehoord.

Galaxy A34 en A54 specificaties

In de afgelopen weken is al de nodige informatie over de Galaxy A34 en A54 naar buiten gebracht. Zo zijn er al renders en specificaties van beide smartphones getoond. Deze vertellen ons onder andere dat de Galaxy A54 de beschikking gaat krijgen over een 6,4 inch Full HD+ AMOLED-paneel met een verversingssnelheid van 120 Hz. De telefoon draait waarschijnlijk op de Exynos 1380-chipset. Deze moet sneller zijn dan de Exynos 1280-chip die in de Galaxy A53 gebruikt wordt. Qua GPU-prestaties - grafische kracht - maar liefst 20 procent. De smartphone krijgt verder drie camera's: een 50 MP hoofdcamera, 8 MP groothoeklens en een 5 MP macrocamera. Als laatst kan de 5.100 mAh accu die de A54 zal moeten krijgen worden opgeladen met een vermoge van 25W.

De Galaxy A34 wordt het goedkopere broertje van de A54 en hierdoor beschikt de telefoon over iets minder krachtige hardware. Zo draait de A34 op een MediaTek 1080-chipset, is de accu met 5.000 mAh net iets minder groot en is sensor van de hoofdcamera minder goed. De A34 heeft dan wel weer een groter 6,6 inch paneel, de resolutie en de gebruikte technieken zijn wel hetzelfde. Beide toestellen draaien op Android 13 en krijgen vier Android-upgrades en vijf jaar beveiligingsupdates.

Kijk jij uit naar de Samsung Galaxy A34 en de Galaxy A54? Laat het weten in de comments onder dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk