Samsung Galaxy A52 ontvangt Android 13 in België

Samsung Galaxy A52 ontvangt Android 13 in België

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Samsung is gestart met het uitrollen van de Android 13-update voor de Galaxy A52-serie. Naast de update naar Android 13 omvat de update ook een beveiligingspatch waarin bepaalde lekken worden gedicht.

Samsung Galaxy A52-serie 

De Samsung Galaxy A52-serie bestaat uit drie telefoons: de Galaxy A52 4G, de A52 5G en de A52s. Al deze toestellen werden met Android 11 geleverd, maar kregen al eerder een update naar Android 12. In de aankomende weken worden de smartphones geüpdatet naar Android 13. Dit zal overigens niet de laatste Android-upgrade voor de A52-serie zijn. De toestellen krijgen namelijk drie grote Android-upgrades, wat inhoudt dat ze ook nog de beschikking zullen gaan krijgen over Android 14.

Het zal gaan om een update met firmwareversie A525FXXU4CVJB. Naast Android 13 krijg je ook de beschikking over One UI 5.0, de nieuwste softwareschil van Samsung, meer hierover lees je hier. De update brengt ook een beveiligingspatch met zich mee waarin diverse beveiligingsproblemen worden opgelost.

Wanneer in België?

Samsung rolt de Android 13-update in de komende dagen geleidelijk uit naar meer gebruikers. Zodra de update voor jou beschikbaar is, wordt deze zichtbaar in de meldingen in de notificatiebalk van je toestel. Je kunt ook handmatig controleren of je de update binnen hebt. Dit doe je als volgt : Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren.

Heb jij een Samsung Galaxy A52? En zo ja, laat je het weten als je de update binnen hebt? Dit kan in de comments onder dit artikel, door ons een e-mail te sturen of door een bericht achter te laten in onze Telegram-groep. In deze laatste deel je het nieuws daarbij met andere Android-liefhebbers.

Bedankt Dendroid!

Bedankt Dendroid!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk