'Samsung Galaxy A52s verschijnt in deze 4 kleuren, kost 449 euro'

'Samsung Galaxy A52s verschijnt in deze 4 kleuren, kost 449 euro'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung werkt aan de Galaxy A52s, een krachtigere versie van het origineel. Ondertussen zijn de vier kleuren van deze telefoon gelekt en ook het prijskaartje van 449 euro wordt opnieuw bevestigd. Dit mag je verwachten van de telefoon.

Samsung Galaxy A52s

De Samsung Galaxy A52 verscheen al in een 4G-variant en een model met 5G-modem dat in één klap ook een hogere 120 Hz verversingssnelheid heeft. Het gaat om een populaire reeks, en het Zuid-Koreaans merk brengt daarom nog een nieuwe krachtigere variant uit: de Galaxy A52s. Recent lekte daarover al een heleboel informatie.

Samsung gaat de telefoon onthullen in vier kleurvarianten, dat blijkt uit lekken van de geruchtenverspreider SnoopyTech op Twitter. Het zijn de kleuren: Awesome Mint, Awesome Black, Awesome White en Awesome Purple. De kleur Awesome Mint is nieuwe en was nog niet te zien bij de andere A52-toestellen.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

'Samsung Galaxy A52s verschijnt in deze 4 kleuren, kost 449 euro'

De nieuwe Aweome Mint-kleur

Snapdragon 778G

Verder krijgen we de bevestiging dat de telefoon enkel zal beschikbaar zijn met 128 GB aan opslag. De telefoon heeft 8 GB werkgeheugen en draait op de Snapdragon 778G van Qualcomm. Deze processor is ook onderdeel van de recent aangekondigde Motorola Edge 20. Al zal de A52s wel iets goedkoper zijn dan het midrange toestel van Motorola. De nieuwe informatie bevestigt namelijk het eerder genoemde prijskaartje van 449 euro. Voor de Edge 20 betaal je 499 euro.

De Samsung Galaxy A52s is bestemd voor de Europese markt en zal naar verwachting binnenkort in Nederland en België worden gelanceerd. Wanneer dat precies het geval is, is nog niet bekend. Buiten bovenstaande punten heeft de telefoon dezelfde specificaties als de Galaxy A52 5G. Je kan alles over dat toestel lezen in onze uitgebreide review.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk