Samsung Galaxy Fold ligt op 3 mei in de winkels voor 2020 euro

Samsung Galaxy Fold ligt op 3 mei in de winkels voor 2020 euro

Jiri Truijen

door Jiri Truijen

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Fold

De Samsung Galaxy Fold is Samsungs eerste vouwbare telefoon waar jaren van ontwikkeling aan vooraf gingen. Deze vouwbare telefoon heeft over twee schermen. Er is een klein 4,6 inch scherm met grote schermranden aan de voorzijde en als je het de Fold opent, is er vervolgens een 7,3 inch Infinity Flex Display te zien. De Galaxy Fold vouwt open als een boek en sluit met een klik zodat het gemakkelijk in je jas- of broekzak stopt. Volgens Samsung opent de Galaxy Fold soepel en natuurlijk, zoals een boek, en het sluit plat en compact met een klik.

Om dit te bereiken, ontwikkelde Samsung een geavanceerd scharnier met meerdere tandwielen. Dit systeem is ondergebracht in een verborgen behuizing voor een naadloze uitstraling. De werking ervan is te zien in deze video. De Samsung Galaxy Fold is volledig beschermd met Gorilla Glass 6. Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland legt uit: “De Samsung Galaxy Fold is het resultaat van 10 jaar onderzoek en betekent een absolute doorbraak in de manier waarop wij smartphones gebruiken. We bouwen voort op onze prachtige displaytechnologie en maken het mogelijk om te genieten van alle voordelen van grote schermen, terwijl het toestel nog steeds in je broekzak past.”

Samsung Galaxy Fold kopen

De Samsung Galaxy Fold is vanaf 3 mei verkrijgbaar via de Samsung-website, verder weten we nog niet waar het toestel verkocht zal worden in België. Het vouwbare toestel van Samsung heeft een verkoopadviesprijs vanaf 2.020 euro. Men kan kiezen uit verschillende kleuren waaronder Space Silver, Cosmos Black, Martian Green en Astro Blue.

Voor 2.020 euro krijg je niet enkel de smartphone, maar krijg je daar ook een set Galaxy Buds-oordopjes ter waarde van 149 euro bij. Elke koper krijgt daar bovenop ook nog een kevlar-beschermhoes en een eenmalige reparatie bij valschade in het eerste jaar na aankoop.

Samsung Samsung Galaxy Fold
4380 mAh
7.3 inch - 1536 bij 2152 px
512 GB
Qualcomm SDM855 Snapdragon 855

Meer info

Samsung Samsung Galaxy Fold
4380 mAh
7.3 inch - 1536 bij 2152 px
512 GB
Qualcomm SDM855 Snapdragon 855

Meer info

Nieuws

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk