Samsung Galaxy S20 FE ontvangt One UI 4.1-update: dit is nieuw

Samsung Galaxy S20 FE ontvangt One UI 4.1-update: dit is nieuw

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Er staat een belangrijks software-update klaar voor gebruikers van de S20 FE. Het toestel werkt voortaan met One UI 4.1 en kan zo slimme widgets gebruiken en ook het werkgeheugen virtueel uitbreiden. Dit is nieuw met de update.

Samsung Galaxy S20 FE One UI 4.1

De Galaxy S22-serie kwam recent op de markt met een nieuwe versie van de One UI-softwareschil van Samsung. Samsung werkt nu ook al zijn andere telefoons bij en nu is de Galaxy S20 FE aan de beurt, dat meldt een lezer van Androidworld. De update neemt 1255 MB in beslag en komt met de beveiligingsupdate van maart 2022.

De Samsungs One UI 4.1-update is niet zo groot als de 4.0-versie die gebaseerd is op Android 12. Toch komen met deze release een aantal interessante verbeteringen, waaronder het uitbreiden van het werkgeheugen en nieuwe Slimme widgets.

Verder is er nog de mogelijkheid om de helderheid van je scherm extra te verhogen dankzij de Extra helderheid-functie. De Pro-modus van de camera-app is ook verbeterd, want je kan deze nu gebruiken in combinatie met alle lenzen van de S20 FE. Bovendien kunnen gebruikers de nachtmodus en de groothoeklens ook gebruiken in camera-apps van derden. Je leest meer over de belangrijkste functies van deze update in onderstaande artikelen:

Heb jij de update al?

De update verschijnt in een melding op je Galaxy S20 FE. Als je deze niet meteen ziet verschijnen kan je ook handmatig op zoek gaan naar nieuwe software-versies. Dat doe je op je telefoon via: Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installeren. Samsung toonde eerder al een lijst van telefoons die de One UI 4.1-update zullen ontvangen. Heb jij One UI 4.1 gekregen op een ander model van Samsung-telefoons? Laat het ons weten via deze weg.

De Samsung Galaxy S20 FE is de 'Fan Edition' van de gewone Galaxy S20. Hij verscheen in 2020 in een versie met 4G en één met 5G-modem. De telefoon heeft een groter scherm dan de gewone Galaxy S20, maar kwam met een lagere prijs. Samsung heeft met vertraging ook dit jaar de Galaxy S21 FE aangekondigd.

Bedankt voor de tip, Rudger!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Nieuws

Dit vind je misschien ook leuk